İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Villarreal Espanyol İddaa Tahmini 27.04.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Espanyol deplasmanda, Villarreal’in konuğu olacak. Mücadeleyi saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Villarreal ile Espanyol takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Villarreal galibiyetine 1.65, beraberlik tercihine 3.95, Espanyol galibiyetine ise 5.35 verildiğini görüyoruz.

Villarreal Galibiyet Peşinde

Villarreal, La Liga’da son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşamaya başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk oldukları Sevilla’ya 2-1 kaybettiler. Bir önceki hafta ise Valladolid karşısında da 2-1 kaybetmişlerdi. Son 2 maçından da puan çıkartamayan Quique Setien’in ilk 4 umutları da azalmaya başladı. Bu hafta ise La Ceramica’da Espanyol’u ağırlayacak. Maç öncesinde Villarreal’de Kiko Femenia, Gerard Moreno ve Francis Coquelin’in sakatlıkları devam ediyor.

Espanyol 2 Puan Bıraktı

Espanyol, La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Cadiz ile golsüz berabere kaldılar. La Liga’da uzun bir süredir galibiyet sevinci yaşayamayan Espanyol’un düşme hattında yer aldığını belirtelim. Geçen hafta sonu Valencia’nın kazandığı haftada 2 puan bıraktılar ve kümede kalma umutları azalmaya başladı. Bu hafta konuk olacakları Villarreal deplasmanında da işleri zor. Maç öncesinde Espanyol’da Aleix Vidal kart cezalısı. Brian Olivan ise sakat.

Villarreal – Espanyol Maç Bilgileri

Villarreal – Espanyol Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından saat 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Ceramica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Kiko Femenia, Gerard Moreno ve Francis Coquelin’in sakatlıkları devam ediyor. Espanyol’da Aleix Vidal kart cezalısı. Brian Olivan ise sakat

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Kiko Femenia, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Etienne Capoue, Manuel Trigueros, Boulaye Dia, Samuel Chukwueze, Gerard Moreno

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Luis Perez, Javi Sanchez, Jawad El Yamiq, Sergio Escudero, Kike Perez, Monchu, Alvaro Aguado, Toni Villa, Sergio Leon, Gonzalo Plata

İddaa Tahmini

Villarreal, La Liga’da oynadığı son 2 maçı da kaybetti. 2 hafta önce Valladolid’e ardından ise geçen hafta Sevilla’ya 2-1 kaybettiler. Espanyol ise aylardır La Liga’da galibiyete hasret. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Cadiz ile golsüz berabere kaldılar. Bu hafta La Ceramica’da da işleri zor. Villarreal favori olan taraf ve son 2 haftalık puan kaybını telafi etmeleri gerek. La Ceramica’da bu hafta Villarreal’den galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal geriye düştüğü maçtan 3 puan çıkarttı. La Ceramica’da konuk ettikleri Espanyol’u 4-2 ile geçtiler.