Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Ümraniyespor İddaa Tahmini 28.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de kümede kalma savaşı veren Alanyaspor evinde, Ümraniyespor ile karşılaşacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports kanalından izlenebilecek.

Alanyaspor Ümraniyespor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Alanyaspor kazanır 2.12, beraberlik 3.96, Ümraniyespor kazanır ise 3.38 olarak açıklanmış.

Alanyaspor Alt Sıralarda

Alanyaspor’da teknik direktör Ersun Yanal ile yollar ayrıldı. Bu sezon istikrarsız sonuçlar alan Alanyaspor’un kadro kalitesi de pek iyi değil. Geçen hafta Gaziantep FK karşısında hükmen 3-0 kazanan Akdeniz ekibi Süper Lig’de puanını 35’e yükseltti. Bu hafta ise iç sahada Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecekler. Ümraniyespor karşısında kazanmaları halinde önemli bir eşiği geride bırakmış olacaklar. Maç öncesinde Alanyaspor’da Idrissa Doumbia ve Umut Güneş kart cezalısı. Daniel Candeias ise sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Ümraniyespor Evinde Kaybetti

Ümraniyespor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Beşiktaş’ı konuk eden Mustafa Er’in ekibi mücadeleyi 2-0 kaybetti. Süper Lig’de oynadıkları son 5 maçta da galibiyet alamayan Ümraniyespor’un son sırada yer aldığını belirtelim. Bu hafta İstanbulspor ile Giresunspor karşı karşıya gelecek ve Ümraniyespor’un kazanmaya çok ihtiyacaı var. Karşılaşma öncesinde Ümraniyespor’da Mert Yılmaz’ın sakatlığı sürüyor.

Alanyaspor – Ümraniyespor Maç Bilgileri

Alanyaspor – Ümraniyespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alanyaspor’da Idrissa Doumbia ve Umut Güneş kart cezalısı. Daniel Candeias ise sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Ümraniyespor’da Mert Yılmaz’ın sakatlığı sürüyor.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Runar Runarsson, Fatih Aksoy, Joher Rassoul Jure Balkovec, Zou Feddal, Arnaud Lusamba, Efkan Bekiroğlu, Leroy Fer, Efecan Karaca, Zinadine Ferhat, Ahmed Hassan

Ümraniyespor'un ilk 11’i Belli mi?

Ümraniyespor’un muhtemel kadrosu: Berke Özer, Ermir Lenjani, Tomislav Glumac Alexandru Epureanu, Allyson Santos, Isaac Sackey, Antonio Mrsic, Geraldo, Olarenwaju Kayode, Umut Nayir

İddaa Tahmini

Alanyaspor, geçtiğimiz haftayı hükmen galip kapattı. Gaziantep FK’yı 3-0 ile geçtiler ve puanları 35’e çıktı. Kümede kalma savaşı veren Alanyaspor, bu hafta Ümraniyespor karşısında maçın favorisi. Ümraniyespor ise umutlarını azaltıyor. Geçen hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Beşiktaş’a 2-0 kaybettiler. Süper Lig’de son sıradalar ve kümede kalma umutları her geçen hafta azalıyor. Alanyaspor, taraftarı önünde kazanır ve düşme hattı ile puan farkını açar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.80

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.12

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Alanyaspor tek golle kazandı. Ümraniyespor’u 1-0 mağlup ederek kümede kalma yolunda kritik bir 3 puan aldılar.