İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Newcastle United Arsenal İddaa Tahmini 07.05.2023

İngiltere Premier Lig’de haftanın en önemli maçlarından biri. Arsenal deplasmanda, Newcastle United’a konuk olacak. Zorlu karşılaşma saat 18.30’da start alacak ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Newcastle United ile Arsenal zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Newcastle United galibiyetinin 2.48, beraberlik tercihinin 3.75, Arsenal galibiyetinin ise 2.75 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Newcastle United 3 Maçtır Kazanıyor

Newcastle United, Premier Lig’de son haftalarda üst üste galibiyetler alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu St. James Park’da Southampton’ı konuk eden Newcastle United, rakibini 3-1 mağlup etti ve 3. sıradaki yerini korudu. Premier Lig’de ilk 4 umutlarını iyice arttıran Eddie Howe’un ekibinde moraller yerinde. Bu hafta sonu ise Arsenal ile karşılaşacaklar. Taraftarı önünde son haftalarda üst üste galibiyetler alan Newcastle United, Arsenal karşısında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Newcastle United’da Saint Allan Maximin’in sakatlığı devam ediyor.

Arsenal’dan 3 Puan

Arsenal, geçtiğimiz hafta içi Emirates’de Chelsea’yi konuk etti. Martin Odegaard önderliğinde rakibini 3-1 mağlup etmeyi başaran Arsenal, Premier Lig’de 4 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Lider Manchester City’nin takibini sürdüren Mikel Artete’nın ekibi rakibinin 1 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor. Bu hafta sonu ise sezonun en önemli maçlarından birine çıkacaklar. Newcastle United karşısında kazanmaktan başka çareleri yok. Olası bir puan kaybında Arsenal’ın şampiyonluk hayalleri suya düşebilir. Maç öncesinde Arsenal’da Takehiro Tomiyasu ve William Saliba’nın sakatlıkları devam ediyor.

Newcastle United – ArsenalMaç Bilgileri

Newcastle United – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Saint Allan Maximin’in sakatlığı devam ediyor. Arsenal’da Takehiro Tomiyasu ve William Saliba’nın sakatlıkları devam ediyor.

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Nick Pope, Kieran Trippier, Jamaal Lascelles, Sven Botman, Paul Dummett, Jose Willock, Anthony Gordon, Bruno Guimares, Saint Allan Maximin, Joelinton, Alexander Isak

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Ben White, Gabriel, Rob Holding, Kieran Tierney, Granit Xhaka, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

İddaa Tahmini

Newcastle United, geçen hafta Southampton engelini 3-1 ile geçti. Premier Lig’de son 3 maçını da kazanan Eddie Howe’un ekibinde moraller yerinde. Arsenal ise 4 maç aradan sonra kazanarak moral buldu. Hafta içi Londra derbisinde Chelsea’yi 3-1 ile geçtiler. Şampiyonluk umutları devam ediyor ama bu hafta olası bir kayıpta yarışa havlu atabilirler. Arsenal’ın kazanmaktan başka çaresi yok. Newcastle United karşısında Arsenal’ın 3 puana daha yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.34

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.75

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, önemli bir galibiyet aldı. St. James Park’da Newcastle United’ı 2-0 mağlup ettiler ve şampiyonluk umutlarını korudular.