Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Ankaragücü Bahis Tahmini 08.05.2023

Spor Toto Süpr Lig’de heyecan devam ediyor. Ankaragücü deplasmanda, Trabzonpsor karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 2 kanalından izlenbilecek.

Trabzonspor ile Ankaragücü takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Trabzonspor galibiyetine 1.90, beraberlik tercihine 3.97, Ankaragücü galibiyetine ise 4.16 verildiğini görüyoruz.

Trabzonspor’da Puan Kayıpları Sürüyor

Trabzonspor, Süper Lig’de üst üste puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimzi hafta sonu Konyaspor deplasmanına konuk olan Bordo Mavililer, 10 kişi kaldığı maçta 2-1 mağlup oldu. 1-0 öne geçtikleri maçtan puan çıkartamadılar. Nenad Bjelica yönetiminde oynadığı 2 maçı da kaybeden Trabzonspor’da galibiyet hasreti ise 5 maça çıktı. Süper Lig’de son 5 maçta sadece 1 puan alabilen bir Trabzonspor var. Bu hafta ise Ankaragücü karşısında kazanarak moral bulmak istiyorlar. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor’da Anastasios Bakasetas kart cezalısı. Naci Ünüvar, Dorukhan Toköz ve Edin Visca’nın ise sakatlıkları devam ediyor.

Ankaragücü Sürpriz Peşinde

Ankaragücü, Süper Lig’de son 3 haftada da mağlubiyet yüzü görmedi. Geçtiğimiz hafta Kasımpaşa’yı konuk eden Ankara ekibi, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de son 3 maçta 7 puan toplayan Ankara ekibinde kümede kalma umutları devam ediyor. Geçtiğimzi hafta içi ise Türkiye Kupası yarı finalinde Başakşehir ile karşı karşıya gelecen Tolunay Kafkas’ın ekibi rakibine uzatma dakikalarında yediği golle 1-0 kaybetmişti. Bu hafta ligde Trabzonspor’a konuk olacak Ankaragücü’nde Kevin Malcuit kart cezalısı. Uros Radakovic ise sakat.

Trabzonspor – Ankaragücü Maç Bilgileri

Trabzonspor – Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 2 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Anastasios Bakasetas kart cezalısı. Naci Ünüvar, Dorukhan Toköz ve Edin Visca’nın ise sakatlıkları devam ediyor. Ankaragücü’nde Kevin Malcuit kart cezalısı. Uros Radakovic ise sakat.

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen, Marc Bartra, Stefano Denswil, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Yusuf Yazıcı, Enis Bardhi, Lazar Markovic, Trezeguet, Maxi Gomez

Ankaragücü'nün ilk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Bahadır Güngördü, Marlon, Nihad Mujakic, Sinan Osmanoğlu, Kevin Malcuit, Pedro Rodrigues, Taylan Antalyalı, Giorgi Beridze, Ghayas Zahid, Emre Kılınç, Ali Sowe

İddaa Tahmini

Trabzonspor, Süper Lig’de haftalardır galibiyet alamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Konyaspor deplasmanında da 2-1 kaybettiler. Nenad Bjelica yönetiminde de çıktıkları 2 maçı kaybettiler. Ankaragücü ise Süper Lig’de 3 maçtır kaybetmiyor. Son 3 maçta 7 puan topladılar ve kümede kalma yolunda avantajlılar. Hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Başakşehir’e 1-0 kaybetmişlerdi. Trabzonspor’un bu hafta reaksiyon göstereceğini düşünüyorum. İç sahada konuk edecekleri Ankaragücü’nü mağlup ederek moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.63

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.90

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor 2 golle 3 puanı kaptı. Umut Bozok önderliğinde Ankaragücü’nü 2-0 mağlup ettiler ve 5 maçlık kötü gidişatı sona erdirdiler.