UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus Sevilla Maç Tahmini 11.05.2023

11 Mayıs Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi’nde Yarı Final heyecanı yaşanırken, Juventus sahasında Sevilla‘yı konuk edecek. Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, Juventus galibiyetine 1.82, beraberliğe 3.60, Sevilla galibiyetine ise 4.90 oran belirlemiş durumda.  Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.13, KGYOK 1.72 oran kazandırıyor. Bets10 sitesinin hazırladığı özel oran fırsatlarında ise Juventus galibiyetine 10.00 oran fırsatı verilmiş.

Juventus Şampiyonluğa Odaklandı

Massimiliano Allegri yönetiminde zorlu bir sezon geçiren Juventus, üst üste alınan darbelerin ardından rotasını UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğuna çevirdi. İtalya Serie A Ligi’nde şampiyon Napoli ile yarışmakta zorlanan aynı zamanda sezon içerisinde 15 puanı silinen ve kısa bir süre önce geri verilen ev sahibi, son 4 haftaya 3. sırada giriyor. Son 2 hafta Lecce ve Atalanta karşısında üst üste galibiyetlere imza atan JUVE, İtalya Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi’ne ise veda etmek zorunda kaldı. Yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam eden ekip, elinde kalan tek şampiyonluk şansına sıkı sıkı tutundu. Son 16 Play Off Turu’ndan itibaren Nantes, Freiburg ve Sporting engellerini geçmeyi başaran Juventus, rakiplerine galibiyet şansı tanımazken, 6 maçta 9 gol atıp sadece 2 gol yedi. Ev sahibi UEFA Avrupa Ligi’nde harika bir performans ortaya koyuyor.

Sevilla Yeni Hocasıyla Formda

Sevilla, UEFA Avrupa Ligi’nde 7. şampiyonluğunu istiyor. 6 kez bu kupada zafere ulaşan Sevilla, Juventus deplasmanına galibiyet arayacak. İlk maçtan avantajı ele almak isteyen konuk ekip, zorlu geçen sezonda teselliyi Avrupa sahnesinde bulurken, teknik adam değişikliğinin ardından harika bir performans grafiği sergiledi. Göreve 7 hafta önce Jose Luis Mendilibar’ı getiren Sevilla, yeni hocasıyla sadece Girona’ya iç sahada kaybetti. Sezon içerisinde küme düşme tehlikesini yakından hisseden konuk ekip, geri kalan 6 haftadan ise 5 galibiyet, 1 beraberlik çıkarmayı başarırken, küme düşme hattından uzaklaşmayı başardı. Ligde rahat bir konuma geçen Sevilla, tamamen Avrupa Ligi’ne odaklandı. Şampiyonlar Ligi vedasının ardından Avrupa sahnesinde PSV, Fenerbahçe ve Manchester United’ı mağlup etmeyi başardılar. 3 eşleşmede rakiplerine sadece 1’er maçta üstünlük kuran Sevilla, diğer maçlardan ise 2 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı.

Juventus – Sevilla Maç Bilgileri

Juventus – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus cephesinde Mattia De Sciglio’nun sakatlığı devam ediyor. Sevilla’da ise Marcao, Joan Jordan ve Tanguy Nianzou’nun sakatlıkları devam ediyor.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Alex Sandro, Daniele Rugani, Danilo, Federico Gatti, Bremer, Leandro Paredes, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Jesus Navas, Nemanja Gudelj, Kike Salas, Marcos Acuna, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde üst üste galibiyetlerle güven tazeleyen Juventus, UEFA Avrupa Ligi’nde ise bu sezon büyük bir başarı gösterdi. Adım adım finale doğru yürüyen JUVE, Sevilla engeline de takılmayacak ve eşleşmenin ilk maçından galibiyetle çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.58

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Youssef En-Nesyri ve Federico Gatti’nin karşılıklı gollerine sahne olan mücadeleden, kazanan çıkmadı. Juventus mağlubiyetten son dakika golüyle kurtulurken, Sevilla ise deplasmanda galibiyeti kaçırdı.