UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Roma Bayer Leverkusen Maç Tahmini 11.05.2023

UEFA Avrupa Ligi Yarı Final eşleşmesinin ilk maçında, Roma sahasında Bayer Leverkusen‘i konuk edecek. 11 Mayıs Perşembe akşamı saat 22:00’de sahne alacak mücadele, EXXEN platformu tarafından canlı yayınlanacak.

ets10, Roma galibiyetine 2.18, beraberliğe 3.35, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 3.65 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.19, 2.5 Alt 1.71 oran kazandırıyor. Bets10 tarafından açılan özel oranları incelersek, Karşılıklı Gol Var seçeneği 10.00 oran kazanma şansı sunuyor.

Roma 4 Maçtır Kazanamıyor

İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır galibiyete hasret kalan Roma, gözünü UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğuna dikti. Jose Mourinho önderliğinde UEFA Avrupa Konferans Ligi’nin son şampiyonu olarak karşımıza çıkan Roma, Avrupa sahnesinde ise tarihi boyunca 1 şampiyonluk yaşadı. İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan, son olarak ise İnter derbisini iç sahada 2-0’lık skorla kaybeden Roma, 7. sıraya kadar geriledi. Üst sıralardan yavaş yavaş kopmaya başlayan ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi’nde ise sırasıyla Salzburg, Real Sociedad ve Feyenoord’u elemeyi başardı. Sadece Real Sociedad eşleşmesinde 2 maçta da mağlup olmayan ev sahibi, Salzburg ve Feyenoord eşleşmelerinde ise 1’er galibiyet, 1’er mağlubiyet alırken, skor avantajıyla tur atlamayı başardı. Bayer Leverkusen’i sahasında ağırlayacak olan Roma, ilk maçtan avantajla çıkmak istiyor.

Bayer Leverkusen Avantaj İstiyor

Bayer Leverkusen cephesinde Xabi Alonso etkisi devam ediyor. Teknik adam değişikliğinin ardından UEFA Avrupa Ligi ve Almanya Bundesliga’da yükselişe geçmeyi başaran konuk ekip, iki kulvarda birden iddiasını sürdürüyor. Almanya Bundesliga’da tam 9 hafta sonra mağlup oldular. Geçtiğimiz hafta Köln’e karşı seriyi kaybettiler. UEFA Avrupa Ligi’nde ise 5 maçtır kaybetmeyen bir takım var. Monaco eşleşmesinin ilk maçında alınan mağlubiyetin ardından, önce rövanşı kazandılar, ardından Ferencvaros ve US Gilloise’ye maç kaybetmeden tur atladılar. Yarı final eşleşmesinin ilk maçına Roma deplasmanında çıkacak olan Bayer Leverkusen, etkili hücum performansına güveniyor. Son 5 maçta 12 kez rakip fileleri havalandırdılar. Bayer Leverkusen son haftalardaki form grafiğiyle kolay lokma olmadığını bizlere gösterdi.

Roma – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Roma – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma’da Rick Karsdorp ve Marash Kumbulla’nın sakatlıkları devam ediyor. Bayer Leverkusen’de ise Patrik Schick’in sakatlığı bulunuyor.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Gianluca Mancini, Matias Vina, Leonardo Spinazzola, Roger, Lorenzo Pellegrini, Cristian Volpato, Nicola Zalewski, Bryan Cristante, Tammy Abraham, Dybala.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Kossonou Odilon, Edmond Tapsoba, Adam Hlozek, Fosu-Mensah, Moussa Diaby, Sardar Azmoun, Jeremie Frimpong, Kerem Demirbay, Amine Adli.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finalistler Roma ve Bayer Leverkusen, bu tura kadar iyi hücum performansları sergiledi. İki takımda şampiyonluk iddiasından vazgeçmeyeceğini bizlere gösterdi. Zorlu eşleşmenin ilk maçında iki takımında skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Roma taraftarı önünde tek golle kazandı. İç saha avantajını iyi değerlendiren İtalyan ekibi, tur için avantaj sağladı. Bayer Leverkusen ise deplasmanda mağlup olurken, rövanşta kazanmak zorunda kaldı.