İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Udinese Maç Tahmini 14.05.2023

14 Mayıs Pazar günü S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 16:00’da canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Fiorentina ile Udinese karşı karşıya gelecek.

Artemio Franchi Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Fiorentina galibiyetine 2.02, beraberliğe 3.60, Udinese galibiyetine ise 3.75 oran belirlemiş durumda.

Fiorentina Mağlubiyetle Dönüyor

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde adım adım finale yürüyen Fiorentina, finale bir adım kala büyük bir hataya imza attı. Basel eşleşmesinin ilk maçında iç saha avantajını iyi değerlendiremeyen Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, ilk yarıyı Arthur’un golüyle 1-0 önde kapattı. İkinci yarı ise ev sahibi adına kabusa dönüştü. Son dakika golüyle sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılan Fiorentina, önümüzdeki haftadaki rövanşta kazanmak zorunda kaldı. İtalya Serie A Ligi’nde ise geçtiğimiz hafta Napoli deplasmanına konuk olan ve sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılan ev sahibi, 46 puanla 8. sırada yer alıyor. Son 4 hafta üst sıralara yetişmek için mücadele edecekler.

Udinese Orta Sıralarda

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta en alt sıradaki Sampdoria’yı sahasında konuk eden Udinese, formsuz rakibi karşısında 2-0’lık skorla galip gelmeyi başardı ve 2 haftadır devam eden puan kayıplarına son verdi. Sezon boyunca üst sıralar için mücadele veren Andrea Sottil’in öğrencileri, son haftalarda beklenmedik puan kayıpları yaşadı ve bitime 4 hafta kala Avrupa hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Küme düşme tehlikesi ise matematiksel olarak kalmayan Udinese, son 4 haftada prestij mücadelesi verecek. Bu hafta Fiorentina deplasmanına çıkacak olan konuk ekip, sezonun ilk yarısında mağlup ettiği ve Konferans Ligi’nden yorgun dönen rakibine karşı galibiyet arayacak.

Fiorentina – Udinese Maç Bilgileri

Fiorentina – Udinese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina’da önemli bir eksik bulunmuyor. Udinese’de ise Kingsley Ehizibue, Simone Pafundi, Isaac Success, Enzo Ebosse ve Gerard Deulofeu’nun sakatlıkları devam ediyor.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Dodo, Lucas Martinez, Igor Julio, Cristiano Biraghi, Christian Kouame, Arthur, Nicolas Gonzalez, Rolando Mandragora, Jonathan Ikone, Arthur Cabral.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Destiny Udogie, Nehuen Perez, Tolgay Arslan, Sandi Lovric, Festy Ebosele, Florian Thauvin, Walace, Jaka Bijol, Beto, IIlija Nestorovski.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftaya hedefsiz giren Fiorentina ve Udinese, bu hafta karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadelede, iki takımında mücadelede skor üretmekte zorlanmayacağını ve karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.51

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fiorentina taraftarı önünde Giacomo Bonaventura ve Gaetano Castrovilli’nin golleriyle kazanırken, Udinese golcülerine maç boyunca geçit vermedi. Ev sahibi ligde iyi günlerine geri dönüş sinyalleri vermeyi başardı.