İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Bournemouth Manchester United İddaa Tahmini 20.05.2023

İngiltere Premier Lig’de 2 maç aradan sonra kazanan Manchester United deplasmanda, Bournemouth ile karşılaşacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports MAX 1 kanalından izleyebilirsiniz.

BournemouthManchester United  arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Bournemouth kazanır 6.10, beraberlik 4.80, Manchester United  kazanır ise 1.52 olarak açıklanmış.

Bournemouth’un Hedefi Yok

Bournemouth, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Selhurst Park’da Crystal Palace’a konuk oldu. Sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Premier Lig’de son 2 maçını da kaybeden Gary O’Neil’ın ekibinin herhangi bir iddiası bulunmuyor. Haftalar öncesinden Premier Lig’de kümede kalmayı garantilediler. Bu hafta sonu ise Vitality’de Manchester United’ı ağırlayacaklar. Karşılaşma öncesinde Bournemouth’da Junior Stanislas, Ryan Fredericks ve Hamed Traore’nin sakatlıkları devam ediyor.

Manchester United Evinde Kazandı

Manchester United, Premier Lig’de ilk 4 umutlarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Old Trafford’da konuk ettikleri Wolverhampton’ı 2-0 mağlup etmeyi başardılar. Anthony Martial ve Alejandro Garnacho’nun golleriyle 3 puanı alan Kırmızı Şeytanlar, Premier Lig’de 4. sıradaki yerini korudu. Manchester United kalan 3 maçını da kazanırsa, diğer maçların sonucuna bakmadan Şampiyonlar Ligi’nde yer almayı garantileyecek. Vitality’de Bournemouth’a konuk olacak Manchester United’da Marcel Sabitzer, Lisandro Martinez ve Donny Van De Beek’in sakatlıkları devam ediyor.

Bournemouth – Manchester United Maç Bilgileri

Bournemouth – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports MAX 1 kanalından izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vitality Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bournemouth’da Junior Stanislas, Ryan Fredericks ve Hamed Traore’nin sakatlıkları devam ediyor. Manchester United’da Marcel Sabitzer, Lisandro Martinez ve Donny Van De Beek’in sakatlıkları devam ediyor.

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Aaron Wan Bissaka, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Diogo Dalot, Christian Eriksen, Fred, Jadon Sancho, Bruno Fernandes, Antony, Anthony Martial

İddaa Tahmini

Manchester United, geçen hafta Old Trafford’da konuk ettiği Wolverhampton’ı rahat geçti. Rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardılar ve 4. sıradaki yerini korudular. Premier Lig’de bitime 2 hafta kaldı ve Manchester United bugün kazanırsa, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı garantileme durumu var. Bournemouth’un ise iddiası bulunmuyor. Kümede kalmayı garantilediler. Son 2 maçta da puan alamadıklarını belirtelim. Manchester United haftayı 3 puan ile kapatır. Bournemouth deplasmanında kazanırlar. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.33

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.52

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester Unitek tek golle 3 puanı kaptı. Vitality’de Bournemouth’u 1-0 mağlup ettiler.