Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü Galatasaray İddaa Tahmini 30.05.2023

Spor Toto Süper Lig’de lider Galatasaray deplasmanda, Ankaragücü’ne konuk olacak. Saat 20.00’de başlayacak mücadeleyi Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Ankaragücü ile Galatasaray takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Ankaragücü galibiyetine 5.35, beraberlik tercihine 4.89, Galatasaray galibiyetine ise 1.59 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile Galatasaray kazanır ve 2.5 gol üstü oranının 10.00 olduğunu belirtelim.

Ankaragücü 3 Maç Sonra Kazandı

Ankaragücü, Süper Lig’de 3 maçlık kazanamama serisini sona erdirdi. Geçen hafta son sırada yer alan Ümraniyespor’a konuk olan Ankara ekibi, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Sezonun en önemli 3 puanlarından birini alan Sarı Lacivertliler, kümede kalma umutlarını devam ettirdi. Düşme hattının 5 puan üzerine çıkan Ankaragücü, kümede kalma umutlarını sürdürüyor. Geçen hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Başakşehir ile 2-2 berabere kaldılar ve finale çıkma şansını kaybettiler. Süper Lig’de bu hafta lider Galatasaray’ı konuk edecek Ankaragücü’nde Uros Radakovic’in sakatlığı bulunuyor.

Galatasaray Şampiyonluk Maçında

Galatasaray’da moraller yerinde. Süper Lig’de en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 5 puan önünde yer alan Sarı Kırmızılılar, şampiyonluğa 3 puan uzaklıkta. Okan Buruk’un öğrencileri bu hafta Ankaragücü deplasmanına konuk olacak ve kazanmaları halinde bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecekler. Puan kaybında ise önümüzdeki hafta sonu Fenerbahçe maçında düğüm çözülmüş olacak. Geçen hafta Sivasspor’u Icardi’nin golleriyle 2-0 mağlup eden Galatasaray, Ankaragücü deplasmanında da maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da Nicola Zaniolo’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Ankaragücü – Galatasaray Maç Bilgileri

Ankaragücü – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ankaragücü’nde Uros Radakovic’in sakatlığı bulunuyor. Galatasaray’da Nicola Zaniolo’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Marlon, Nihad Mujakic, Sinan Osmanoğlu, Kevin Malcuit, Pedro Rodrigues, Taylan Antalyalı, Giorgi Beridze, Ghayas Zahid, Emre Kılınç, Ali Sowe

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Kazımcan Karataş, Lucas Torreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Milot Rashica, Mauro Icardi

İddaa Tahmini

Ankaragücü Süper Lig’de geçen hafta Ümraniyespor deplasmanında 2-1 kazanmayı başardı. Kümede kalma yolunda kritik bir galibiyet aldıklarını belirtelim. Galatasaray ise liderliğini koruyor ve bu hafta Ankaragücü deplasmanında kazanmaları halinde şampiyon olacaklar. Puan kaybında ise önümüzdeki hafta Fenerbahçe maçı düğümü çözecek gibi duruyor. Galatasaray işini şansa bırakmaz ve Ankaragücü deplasmanında kazanarak şampiyon olur.

İddaa Oranı: MS 2 ve 2.5 ÜST, Oran 1.35

Bets10 Oranı: MS 2 ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray farka gitti. Ankaragücü’nü deplasmanda 4-1 mağlup ettiler ve Süper Lig’de bitime 2 hafta kala şampiyonluğua ulaştılar.