Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Giresunspor Trabzonspor İddaa Tahmini 30.05.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürüyor. Trabzonspor deplasmanda, Giresunspor’a konuk olacak. Saat 20.00’de oynanacak karşılaşmayı Beın Sports kanalından takip edebilirsiniz.

Giresunspor ve Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Giresunspor kazanır 2.81, beraberlik 3.73, Trabzonspor kazanır ise 2.52 olarak açıklanmış. Bu karşılaşmada ‘karşılıklı gol var ve 2.5 gol üstü’ oranın Bets10 sitesinde 10.00 olduğunu belirtelim.

Giresunspor İçin Kader Maçları

Giresunspor adına artık kader maçları diyebiliriz. Karadeniz ekibi, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta hükmen galip geldi. Son 2 haftayı hükmen galibiyetler ile geçen Yeşil Beyazlılar, 34 puana sahip. İrfan Buz yönetiminde 3 maçta 7 puan alan Giresunspor, kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta içi Trabzonspor ile karşı karşıya gelecekler. Bir üst sırada yer alan İstanbulspor ile aralarında 1 puanlık fark var. Giresunspor’un bu hafta kazanmaktan başka çaresi yok. Maç öncesinde Giresunspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Trezeguet Galibiyeti Getirdi

Trabzonspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Fatih Karagümrük’ü konuk eden Bordo Mavililer, sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Nenad Bjelica yönetiminde 2. galibiyetini elde eden Trabzonspor’da Trezeguet, attığı gollerle galibiyette pay sahibi oldu. Süper Lig’de iddiası bulunmayan Trabzonspor, bu hafta Karadeniz derbisinde Giresunspor’un konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor’da Dorukhan Toköz’ün sakatlığı sürüyor.

Giresunspor – Trabzonspor Maç Bilgileri

Giresunspor – TrabzonsporMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak ve saat 20.00’de başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çotanak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Dorukhan Toköz’ün sakatlığı sürüyor.

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Hayrullah Bilazer, Alper Uludağ, Talha Ulvan, Erol Can Akdağ, Alexis Perez, Robert Mejia, Serginho, Rahmetullah Berişbek, Hamidou Traore, Jorman Campuzano, Riad Bajic

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen, Marc Bartra, Stefano Denswil, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Yusuf Yazıcı, Enis Bardhi, Lazar Markovic, Trezeguet, Maxi Gomez

İddaa Tahmini

Giresunspor, Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Bu hafta kazanmaları halinde büyük bir eşiği geride bırakacaklar. Trabzonspor ise geçen hafta Fatih Karagümrük’ü 4-1 mağlup etti. Trezeguet önderliğinde rahat kazandılar. Trabzonspor’un Süper Lig’de iddiası yok. Giresunspor’a ise galibiyet şart ama işleri kolay değil. Üstelik savunmada güven vermiyor. Giresun’da her iki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.52

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Giresunspor ağır bir yenilgi yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Trabzonspor’a 4-2 kaybettiler ve kümede kalma şansları iyice azaldı.