Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Antalyaspor İddaa Tahmini 30.05.2023

Spor Toto Süper Lig’de 2. Sırada yer alan Fenerbahçe iç sahada, Antalyaspor karşısında 3 puan arayacak. Saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe ve Antalyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Fenerbahçe kazanır 1.42, beraberlik 5.36, Antalyaspor kazanır ise 7.61 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde Fenerbahçe kazanır ve 2.5 gol üstü tercihine 10.00 oran verildiğini belirtelim.

Fenerbahçe Galibiyet Peşinde

Fenerbahçe, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Trabzonspor karşısında 3 puan almayı başardı. Rakibini 3-1 mağlup ettiler ve lider Galatasaray’ın takibini devam ettirdiler. 2. sırada bulunan Fenerbahçe’nin lider Galatasaray ile arasında 5 puanlık fark var. Türkiye Kupası’nda ise yarı finalde Sivasspor’u 3-0 ile geçen Fenerbahçe, finalde Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Bu hafta ligde Antalyaspor’u konuk edecek Fenerbahçe’nin kazanması şart. Öte yandan lider Galatasaray’ın puan kaybetmesini bekleyecekler. Galatasaray kazanırsa, Fenerbahçe’nin şampiyonluk şansı ortadan kalkacak. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Altay Bayındır ve Lincoln’un sakatlıkları sürüyor.

Antalyaspor Ateş Hattında

Antalyaspor, Süper Lig’de ateş hattında diyebiliriz. Henüz kümede kalmayı garantileyemediler. Süper Lig’de düşme hattında bulunan Giresunspor’un sadece 4 puan üzerinde bulunuyorlar. Geçen hafta Başakşehir’i konuk eden Kırmızı Beyazlılar, sahadan golsüz beraberlik ile ayrılmıştı. Süper Lig’de oynadığı son 3 maçta da galibiyet alamayan Nuri Şahin’in ekibi bu hafta ise Kadıköy’de Fenerbahçe’ye konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Antalyaspor’da Fedor Kudryashov’un sakatlığı devam ediyor.

Fenerbahçe – Antalyaspor Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 2 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Altay Bayındır ve Lincoln’un sakatlıkları sürüyor. Antalyaspor’da Fedor Kudryashov’un sakatlığı devam ediyor.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can Eğribayat, Luan Peres, Samet Akaydın, Atilla Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Miha Zajc, Willian Arao, Diego Rossi, Arda Güler, Enner Valencia, Michy Batshuayi

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Helton, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Güray Vural, Ömer Toprak, Fernando, Sinan Gümüş, Ufuk Akyol, Houssam Ghacha, Admir Mehmedi, Haji Wright

İddaa Tahmini

Fenerbahçe adına kazanmaktan başka çare yok. Olası bir puan kaybında Galatasaray şampiyonl olmayı garantileyecek. Öte yandan Fenerbahçe’ye kazanmakta yetmiyor. Galatasaray eğer Ankaragücü deplasmanında kazanırsa, şampiyon oluyor. Fenerbahçe’nin kazanıp, Galatasaray’ın puan kaybetmesini beklemesi gerekli. Antalyaspor ise alt sıralarda ama kümede kalmaları bekleniyor. Düşme hattı ile aralarında 4 puanlık fark var. Fenerbahçe kazanmak zorunda. Antalyaspor karşısında kolay bir galibiyet alırlar.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.67

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe kazandı ama yetmedi. Antalyaspor’u 2-0 ile geçmeyi başaran Fenerbahçe, Galatasaray’ın kazanmasıyla şampiyonluk umutlarını yititrdi.