Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Kayserispor İddaa Tahmini 30.05.2023

Spor Toto Süper Lig’de geçen hafta farklı kaybeden Kayserispor deplasmanda, Fatih Karagümrük’ün konuğu olacak. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından yayınlanacak.

Fatih Karagümrük ile Kayserispor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Fatih Karagümrük galibiyetine 2.07, beraberlik tercihine 4.27, Kayserispor galibiyetine ise 3.30 verildiğini görüyoruz.

Fatih Karagümrük’de Pirlo Görevden Ayrıldı

Fatih Karagümrük’de bildiğimiz gibi teknik direktör Andrea Pirlo ile yollar ayrıldı. İltayan teknik adam ülkesine geri döndü. Süper Lig’de geçen hafta Trabzonspor deplasmanına konuk olan Kırmızı Siyahlılar, sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Son 2 maçını da kaybeden Fatih Karagümrük, Süper Lig’de 9. sırada yer alıyor. Bu hafta ise iç sahada Kayserispor’u konuk edecekler. Alparslan Erdem yönetiminde sezona devam edecek olan Fatih Karagümrük, Kayserispor karşısında maçın favorisi.

Kayserispor Düşüşe Geçti

Kayserispor, son haftalarda hem oyun hem de sonuç anlamında geriye gitmeye başladı. Çağdaş Atan’ın ekibi geçen hafta iç sahada konuk ettiği Alanyaspor karşısında 4-0 kaybetti. Sezonun en farklı mağlubiyetlerinden birini alan Sarı Kırmızılılar, son 6 Süper Lig maçında sadece 1 galibiyet alabildi. O da Gaziantep FK karşısınad hükmen alınan galibiyet idi. Bu hafta ise Fatih Karagümrük’ün konuğu olacaklar. Maç öncesinde Kayserispor’da eksik bulunmuyor.

Fatih Karagümrük – Kayserispor Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Batuhan Şen, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Davide Braschi Burak Kapacak, Kristijan Bistrovic, Lawrence, Matteo Ricci, Ebrima Colley, Fabio Borini, Mbaye Diagne

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Cenk Gönen, Ramazan Civelek, Dimitrios Kolovetsios, Majeid Hosseini, Lionel Carole, Ali Karimi, Oliver Kemen, Bernard Mensah, Carlos Mane, Mame Thiam, Mario Gavranovic

İddaa Tahmini

Kayserispor, geçen hafta Alanyaspor karşısında puan alamadı. İç sahada konuk ettikleri rakibine 4-0 kaybettiler. Böylesine bir yenilgi pek beklenmiyordu. Son 5 maçta sadece hükmen galip geldiklerini belirtelim. Fatih Karagümrük ise Trabzonspor deplasmanında direnemedi. Rakibine 4-1 kaybettiler. Pirlo’da bildiğimiz gibi takımdan ayrıldı. Kayserispor formsuz. Ev sahibi Fatih Karagümrük galibiyete daha yakın olan taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.82

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.07

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kayserispor’da kötü gidişat devam etti. Fatih Karagümrük, ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 kazanmayı başardılar.