Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Kasımpaşa Bahis Tahmini 30.05.2023

Spor Toto Süper Lig’de geçen haftayı farklı bir galibiyet ile kapatan Alanyaspor evinde, Kasımpaşa’yı konuk edecek. Saat 20.00’de start alacak karşılaşima Beın Sports kanalından izlenebilecek.

Alanyaspor ve Kasımpaşa arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Alanyaspor kazanır 2.36, beraberlik 3.96, Kasımpaşa kazanır ise 2.90 olarak açıklanmış.

Alanyaspor’dan Farklı Galibiyet

Alanyaspor, Süper Lig’de geçen hafta önemli bir 3 puan elde etti. Konuk oldukları Kayserispor deplasmanında 4 golle kazandı. Erencan Yardımcı, attığı 2 golle galibiyetin baş mimarı oldu. Süper Lig’de 2 maçlık mağlubiyet serisini sona erdiren Akdeniz ekibi, bu hafta Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Kasımpaşa’nın 1 puan üzerinde yer alan Alanyaspor, sezonun ilk yarısında oynanan maçı 4-1 kaybetmişti. Karşılaşma öncesinde Alanyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kasımpaşa’da Moraller Yerinde

Kasımpaşa, Süper Lig’de son 2 haftada üst üste galibiyetler almayı başardı. Önce Sivasspor deplasmanında 2-1 kazanan Kemal Özdeş’in ekibi, geçtiğimiz hata ise İstanbulspor karşısında tek golle 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig’de oynadıkları son 2 maçtan da galibiyet ile ayrılan Kasımpaşa, düşme hattında bulunan Giresunspor’da 6 puan önünde yer alıyor. Bu hafta konuk olacakları Alanyaspor deplasmanında da puan arayacaklar. Maç öncesinde Kasımpaşa’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Alanyaspor – Kasımpaşa Maç Bilgileri

Alanyaspor – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Runar Runarsson, Fatih Aksoy, Joher Rassoul Jure Balkovec, Zou Feddal, Arnaud Lusamba, Leroy Fer, Efecan Karaca, Ivan Caveliero, Daniel Candeias, Wilson Eduardo

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Erdem Canpolat, Florent Hadergjonaj, Ryan Donk, Daniel Grovac, Yasin Özcan, Tarkan Serbest, Valentin Eysseric, Mamadou Fall, Mounir Chouiar, Ahmet Engin, Stephane Bahoken

İddaa Tahmini

Alanyaspor, geçen hafta Kayserispor deplasmanında 4 golle kazandı. Erencan önderliğinde farklı bir galibiyet alan Akdeniz ekibi moral buldu. Kasımpaşa ise alt sıralardan kurtulmayı başardı. Düşme hattı ile puan farkını 6’ya çıkarttılar. Bu hafta alacakları 1 puan bile kümede kalmalarına yetecek. Her iki takımda hücumda üretken. Bu sebeple gollere yöneleceğim. 2.5 gol üstü güvendiğim bir tercih.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.33

intobet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.50

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Kasımpaşa, Süper Lig’de kalmayı garantiledi. Alanyspor’u 3-1 ile geçen Kasımpaşa, üst üste 3. kez galibiyet sevinci yaşadı. Kümede kalmayı ligin bitimine 2 hafta gantilediler.