İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

Norrköping Halmstad İddaa Tahmini 10.07.2023

İsveç Allsvenskan’da heyecan sürüyor. Halmstad deplasmanda, Norrköping’in konuğu olacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve nesine.com sitesinden yayınlanacak.

Norrköping ile Halmstad zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Norrköping galibiyetinin 1.96, beraberlik tercihinin 3.75, Halmstad galibiyetinin ise 3.75 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Norrköping 5 Maçtır Kazanamıyor 

Norrköping, İsveç Allsvenskan’da galibiyet hasreti yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Hacken ile 2-2 berabere kalan Norrköping’de galibiyet hasreti 5 maça çıkmış oldu. İsveç Allsvenskan’da üst üste puan kayıpları yaşayan Rikard Norling’in ekibinde moraller bozuk. Bu hafta sonu ise Nya Parken’de Halmstad ile karşı karşıya gelecekler. Son 5 maçını kazanamayan Norrköping’in Halmstad karşısında da işi pek kolay olmayacak. Maç öncesinde Norrköping’de Jacob Ortmark kart cezalısı. 

Halmstad’dan Golsüz Beraberlik 

Halmstad, İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Örjans Vall’da Göteborg’u konuk eden Magnus Haglund’un ekibi sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. İsveç Allsvenskan’da son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Halmstad, son 5 maçında da mağlubiyet yüzü görmedi. İsveç Allsvenskan’da en son mağlubiyetini lider Malmö’ye karşı alan Halmstad, bu hafta sonu ise Norrköping deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Halmstad’da eksik bulunmuyor.  

Norrköping – Halmstad Maç Bilgileri

Norrköping – Halmstad Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00 başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nya Parken Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Norrköping’de Jacob Ortmark kart cezalısı. 

Norrköping'in ilk 11’i Belli mi?

Norrköping’in muhtemel kadrosu: Oscar Jansson, Marcus Baggesen, Marco Lund, Daniel Eld, Jacob Ortmark, Arnor Traustason, Christoffer Nyman, Victor Stange Lind, Kristoffer Khazeni, Anton Eriksson, Vito Hammershoj Mistrati

Halmstad'ın ilk 11’i Belli mi?

Halmstad’ın muhtemel kadrosu: Malkolm Nilsson, Joseph Baffo, Phil Ofosu Ayeh, Andreas Johanssson, Joel Allansson, Jonathan Svedberg, Viktor Granat, Erik Ahistrand, Marcus Olsson, Amir Al Ammari, Naeem Mohammed

İddaa Tahmini

Norrköping’de puan kayıpları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Hacken’ı konuk eden Rikard Norling’in ekibi mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. İsveç Allsvenskan’da galibiyet hasretleri 5 maça çıktı. Halmstad ise rakibine nazaran daha formda. Geçen hafta Göteborg ile golsüz berabere kaldılar ama 5 maçtır kaybetmiyorlar. Üst üste başarılı sonuçlar alarak Norrköping’in üzerine çıktılar. Norrköping’den bu hafta reaksiyon bekliyorum ama savunmada güven vermiyorlar. Gollü bir maç izleriz. Her iki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Norrköping’de kötü gidişat devam etti. İç sahada konuk ettikleri Halmtad’a 2-1 kaybeden Norrköping’de galibiyet hasreti 6 maça çıkmış oldu.