İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

Göteborg Varbergs Bahis Tahmini 10.07.2023

İsveç Allsvenskan’da son 2 sırayı paylaşan, Göteborg ve Varbergs karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadele saat 20.00’de start alacak ve nesine.com sitesinden takip edilebilecek.

GöteborgVarbergs arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Göteborg kazanır 1.64, beraberlik 4.00, Varbergs kazanır ise 5.50 olarak açıklanmış.

Göteborg Düşme Hattında 

Göteborg, İsveç Allsvenskan’da düşme hattında yer alıyor. Bu sezon Varbergs ile beraber ligin en zayıf takımları olarak gösteriliyorlar. Geçen hafta Halmstad deplasmanına konuk olan Göteborg, karşılaşmadan golsüz beraberlik ile ayrılmıştı. İsveç Allsvenskan’da bu hafta ise Varbegs’i konuk edecekler. 13 haftada sadece 1 kez kazanabilen Göteborg’un şiddetle 3 puana ihtiyacı var. Karşılaşma öncesinde Göteborg’da Anders Trondsen kart cezalısı. Hussein Crneil’in ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Varbergs 13 Maçtır Kazanamıyor 

Varbergs’de galibiyet hasreti devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Djurgarden’ın konuğu olan Varbergs, mücadeleden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. İsveç Allsvenskan’da bu sezon 13 hafta geride kaldı ve Varbergs’in henüz galibiyeti bulunmuyor. Sadece 5 puan toplayabilen Joakim Persson’un ekibi ligin dibine demir atmış durumda. Bu hafta ise düşme hattında yer alan Göteborg’a konuk olacaklar. Varbergs, rakibi karşısında sezonun ilk galibiyetini arıyor. Maç öncesinde Varbergs’de önemli bir eksik bulunmuyor. 

Göteborg – Varbergs Maç Bilgileri

Göteborg – Varbergs Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gamla Ullevi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Göteborg’da Anders Trondsen kart cezalısı. Hussein Crneil’in ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Göteborg'un ilk 11’i Belli mi?

Göteborg’un muhtemel kadrosu: Pontus Dahlberg, Mats Edward Bangsbo, Sebastian Hausner, Oscar Wendt, Sebastian Eriksson, Elias Kristoffer Hagen, Gustav Svensson, Gustaf Norlin, Adam Carlen, Marcus Berg, Linus Carlstrand

Varbergs'in ilk 11’i Belli mi?

Varbergs’in muhtemel kadrosu: Stojan Lukic, Vinicius Oliveira, Niklas Dahlström, Hamus Zackrisson, Robin Tranberg, Eliton Junior, Joakim Lindner, Olive Slverholt, Maxime Sainte, Dion Krasniqi, Victor Karlsson

İddaa Tahmini

Göteborg’da moraller bozuk. Geçen hafta Halmstad karşısında da puan kaybeden Jens Berthel Askou’nun ekibi 7 haftadır galibiyete hasret durumda. Üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından düşme hattına kadar gerilediler. Varbergs ise ligin son sırasında bulunuyor. İsveç Allsvenskan’da bu sezon 13 hafta geride kaldı ve henüz galibiyet almayı başaramadılar. Son sırada bulunan Halmstad’ın sadece 5 puanı var. Göteborg’dan artık galibiyet bekleniyor. Gamla Ullevi’de taraftarı önünde konuk edecekleri Varbergs’i mağlup ederek moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.64

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Göteborg, son sıradaki Varbergs karşısında da kazanamadı. İç sahada konuk ettikleri rakibine 2-1 kaybettiler ve galibiyet hasretleri 8 maça çıkmış oldu.