UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Honka Tobol İddaa Tahmini 20.07.2023

Finlandiya temsilcisi Honka ile Kazakistan ekibi Tobol, 20 Temmuz Perşembe akşamı Türkiye saati ile 19:00’da karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Ön Eleme Turu rövanş mücadelesine, Tapiolan Urheilupuisto Stadı ev sahipliği yapacak.

intobet, Honka galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.40, Tobol galibiyetine ise 2.95 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.95, KGYOK 1.80 oran kazandırıyor.

Honka Evine Mağlubiyetle Döndü

UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Ön Eleme Turu’nun ilk maçında Tobol deplasmanına konuk olan Honka, Lucas Kaufmann’ın ilk yarıda kaydettiği tek golle devre arasına 1-0 önde girdi. İlk yarıda rakibiyle başa baş bir mücadele sergileyen ve yakaladığı net fırsatı golle taçlandıran Honka, ikinci yarıda ise hem oyun hem de skor hakimiyetini rakibine kaptırdı. Sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılan Vesa Vasara ve öğrencileri, iç sahada kazanmak zorunda kaldı. Finlandiya Veikkausliiga’da ise haftayı SJK Seinajoki mağlubiyetiyle kapattılar. İki kulvarda birden üst üste darbeler alan Honka, Veikkausliiga serüvenine 5. sırada devam ederken, 16 maçtan 5 galibiyet, 5 beraberlik, 6 mağlubiyetle 20 puan topladı. Son haftalarda düşüşe geçmesine karşın, ev sahibi sezon genelinde hafife alınmaması gereken bir performans grafiği sergiledi.

Vukadinovic Tobol’a Galibiyeti Getirdi

UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Ön Eleme Turu’nda Honka eşleşmesine tecrübeli orta saha oyuncusu Miljan Vukadinovic damga vurdu. İç sahada Honka’yı konuk eden Tobol, Finlandiya temsilcisi karşısında devre arasına 1-0 geride girerken, Vukadinovic ikinci yarıda sahneye çıktı ve attığı 2 güzel golle takımına galibiyeti getirdi. Tur için avantajlı konuma geçen Kazakistan temsilcisi, son 2 maçından galip çıkmayı başardı. Kazakistan Premier Ligi’nde ise Atyrau’yu iç sahada mağlup etmeyi başarmışlardı. Ligde son 5 maçından 4 galibiyetle ayrılan Tobol, sezona iyi bir başlangıç yapamasa da, son haftalarda hatalarını telafi etmeye başladı. Üst üste galibiyetlerle moral bulan konuk ekibe, zorlu Honak deplasmanında beraberlik yeterli olacak. Kaybetmemesi halinde tur biletini cebine koyacak olan Tobol, ilk maçtaki iyi futbolunu deplasmana taşımak istiyor.

Honka – Tobol Maç Bilgileri

Honka – Tobol Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tapiolan Urheilupuisto Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Honka’nın ilk 11’i Belli mi?

Honka’nın muhtemel kadrosu: Maksim Rudakov, Matias Rale, Aldayr Hernandez, Lucas Kaufmann, Roman Eremenko, Luis Mateo Ortíz, Otso Koskinen, Clesio, Ville Koski, Elias Aijala, Roope Paunio.

Tobol’un 11’i Belli mi?

Tobol’un muhtemel kadrosu: Ivan Konovalov, Roman Asrankulov, Bojan Mladovic, Ivan Rogac, Albert Gabaraev, Ramazan Orazov, Miljan Vukadinovic, Serikzhan Muzhikov, Jovan Ilic, Islam Chesnokov, Serge Deble.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne iyi başlangıçlar yapan Honka ve Tobol, ilk maçta skordan bağımsız olarak tura ortak olduğunu sergilediği futbolla bizlere gösterdi. Tobol’un geri dönüp kazandığı maçta, iki takımda skor üretmeyi başardı. Rövanş maçında da tarafları gol atma başarısı göstereceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.95

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İç sahada kazanan Tobol’a, deplasmanda beraberlik tur bileti için yeterli oldu. Konuk ekip 90 dakika boyunca harika bir savunma performansı sergilerken, önceliği gol yememeye veren ekip, sahadan tur biletiyle çıkmayı başardı.