Almanya 2.Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Elversberg Hansa Rostock İddaa Tahmini 05.08.2023

İddaa fikstüründe 5 Ağustos Cumartesi günü yer alan Almanya 2. Bundesliga mücadelesinde, Elversberg ile Hansa Rostock karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 14:00 itibariyle, beIN SPORTS 5 ve tivibu SPOR 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Elversberg galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.60, Hansa Rostock galibiyetine ise 3.20 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.70, 2.5 Alt 2.10 oran kazandırıyor.

Elversberg Skoru Koruyamadı

Elversberg cephesinde ilk haftaya harika hücum performansının yanında, savunmadaki zafiyetler damga vurdu. Ligin yeni temsilcisi konuk olduğu Hannover 96 deplasmanından 2-2’lik beraberlikle döndü ve yeni sezona 1 puanla başladı. 2-0 öne geçmeyi başardığı mücadelede, skoru koruyamayan Horst Steffen’in öğrencileri, bu hafta Hansa Rostock karşısında galibiyet arayacak. 2 sezon önce Bölgesel Lig’da başlayan macera ev sahibi adına 2. Bundesliga’da devam ederken, Elversberg ilk hafta için hiçte kötü sayılmayacak bir performans sergiledi. Güçlenen kadrosuyla yeni sezona iddialı bir giriş yapan ev sahibi, taraftarı önünde ilk galibiyetini almak istiyor.

Hansa Rostock Evinde Rahat Kazandı

Geçtiğimiz sezon Almanya 2. Bundesliga’da küme düşme tehlikesi yaşayan Hansa Rostock, son 6 haftada büyük bir sürprize ima attı ve harika bir geri dönüşle ligde kalmayı başardı. Göreve son 6 haftada gelen Alois Schwartz, takımının ligde kalmasını sağlayan isim oldu. Yeni sezonda teknik adamına güvenen ve 8 yeni transferle kadrosunu güçlendiren Hansa Rostock, 2. Bundesliga’nın ilk haftasından 3 puanla ayrıldı. İç sahada Nürnberg’i konuk ettiler ve John-Patrick Strauss ile Nils Froling’in golleri 2-0’lık galibiyeti getirdi. Sezona iyi bir başlangıç yapan konuk ekip, etkisini Elversberg deplasmanında devam etmek istiyor. Geçen sezonun son haftalarından itibaren yükselen bir performans grafiğine sahip olan Hansa Rostock, ligin yeni temsilcisi karşısında galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Elversberg – Hansa Rostock Maç Bilgileri

Elversberg – Hansa Rostock Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 14.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele HDI-Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Elversberg’in 11’i Belli mi?

Elversberg’in muhtemel kadrosu: Nicolas Kristof, Kevin Conrad, Nico Antonitsch, Arne Sicker, Robin Fellhauer, Thore Jacobsen, Luca Dürholtz, Semih Şahin, Manuel Feil, Paul Stock, Wahid Faghir.

Hansa Rostock’un ilk 11’i Belli mi?

Hansa Rostock’un muhtemel kadrosu: Markus Kolke, Jsper Van Der Werf, Damian Rossbach, Luke Schreff, Neidhart, Simon Rhein, Dennis Dressel, Brzozowski, Kai Proger, Nils Froling, Luke Hinterseer.

İddaa Tahmini

İki takımda Almanya 2. Bundesliga’nın ilk haftasında 2’şer kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Elversberg ile Hansa Rostock karşı karşıya gelecek. Tarafların hücum hattındaki etkilerini, bu hafta golle sürdüreceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Almanya 2. Bundesliga mücadelesi bu hafta karşılıklı gollere sahne oldu. İki takımında skor üretmeyi başardığı maçta, Hansa Rostock deplasmandan 3 puanla çıkarak, yeni sezonda galibiyetlerine devam etti.