Almanya 2.Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Holstein Kiel Greuther Fürth İddaa Tahmini 05.08.2023

Holstein Kiel iç sahada Greuther Fürth‘ü konuk edecek. Almanya 2. Bundesliga mücadelesi, 5 Ağustos Cumartesi günü Türkiye saati ile 14:00’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 2.

Bets10, Holstein Kiel galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.75, Greuther Fürth galibiyetine ise 2.65 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.50, KGYOK 2.50 oran kazandırıyor.

Holstein Kiel’den İyi Başlangıç

Holstein Kiel cephesinde yeni sezon galibiyetle başladı. Geçtiğimiz hafta Braunschweig deplasmanında yeni sezonu açan ev sahibi, maç boyunca pozsyon üretmekte zorlanırken, bitime saniyeler kala sahneye oyuna sonradan dahil olan Holmbert Fridjonsson çıktı ve attığı şık golle takımına galibiyeti getirdi. Geçen sezon ligde istediği başarıyı bulamayan ev sahibi, ligin orta sıralarına demir atmış ve üst sıra savaşına yetişmeyi başaramamıştı. 9 transferle kadrosunu güçlendiren Holstein Kiel, yeni transferlerinden ilk hafta istediği verimi almayı başardı. Geçen sezondan itibaren yoluna Marcel Rapp yönetiminde devam eden ev sahibi, Fürth karşısına taraftarı önünde çıkacak.

Greuther Fürth 5 Golle Kazandı

Alexander Zorniger ve öğrencileri, Almanya 2. Bundesliga sahnesinde ilk haftaya damga vurdu. Taraftarı önünde Paderborn’u konuk eden Greuther Fürth, 5-0’lık harika bir galibiyete imza attı. Rakip savunmayı alt üst eden konuk ekipte, 5 gol 5 farklı isimden geldi ve takım olarak ne kadar iyi hücum ettiklerini bizlere gösterdiler.  Geçen sezon üst sıralardan uzak kalan konuk ekip, yeni transferleriyle yeni sezonda çok daha iddialı. 7 yeni transferle kadrosunu güçlendiren konuk ekip, transferlerinden ilk haftada katkı almayı başardı. Galibiyetlerine devam etmek isteyen Fürth, bu hafta Kiel deplasmanına konuk olacak.

Holstein Kiel – Greuther Fürth Maç Bilgileri

Holstein Kiel – Greuther Fürth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 2 sitesinden Türkiye saati ile 14.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Holstein Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Holstein Kiel’in ilk 11’i Belli mi?

Holstein Kiel’in muhtemel kadrosu: Thomas Dahne, Carl Johansson, Marco Komenda, Tom Rothe, Lasse Rosenboom, Marko Ivezic, Patrick Erras, Philipp Sander, Joshua Mees, Niklas NNiehoff, Steven Skrzybski.

Greuther Fürth’ün 11’i Belli mi?

Greuther Fürth’ün muhtemel kadrosu: Jonas Urbig, Gideon Jung, Damian Michalski, Simon Asta, Marco Meyerhöfer, Robert Wagner, Julian Green, Lukas Petkov, Tim Lemperle, Jomaine ConsbruchDennis Srbeny.

İddaa Tahmini

Almanya 2. Bundesliga’da ilk haftanın en iyi performansını sergileyen Fürth, yeni transferleriyle sezona fırtına gibi bir giriş yaptı. Konuk ekip ilk maçtaki savunma ve hücum performansıyla güven verirken, bu hafta galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.39

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.65

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Holstein Kile iç sahada geri dönmeyi bildi. Füth karşısında ikinci yarının başında 1-0 geriye düşmelerine karşın, kısa sürede skoru 2-1’e getirdiler ve sahadan galibiyetle ayrıldılar.