sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 04.08.2023

4 Ağustos Cuma akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Hertha Berlin – Wehen: KGVAR, 1.52 (iddaa) – 1.72 (intobet) ; beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından 4 Ağustos Cuma akşamı Türkiye saati ile 19:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya 2. Bundesliga mücadelesinde, Hertha Berlin ile Wehen karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’nın en zayıf halkası olarak, Pal Dardai yönetiminde küme düşen Hertha Berlin, yeni sezonda Jessic Ngankam, Omar Alderete, Lucas Tousart, Ascabiar gibi önemli isimler ise küme düşmesinin ardından takımdan ayrılmasıyla birlikte güç kaybetti. Almanya 2. Bundesliga’nın ilk haftasında Düsseldorf deplasmanına konuk olan Hertha Berlin, evine 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Rakibine karşı deplasmanda dişe diş bir mücadele sergilemesine karşın, skor üretmeyi başaramadılar. Son vuruşlarda son derece etkisiz kalan Pal Dardai ve öğrencileri, yeni transferlerinde henüz istediği katkıyı kalamadı. Bu hafta iç sahada Wehen’e karşı 3 puan arayacak olan Hertha Berlin, taraftarı önünde ilk galibiyetini almak istiyor. Almanya 2. Bundesliga’nın yeni temsilcileri arasında yer alan Wehen, 3. Lig’de sezonu 4. sırada kapatırken, Play Off galibiyetiyle lige yükseldi. Yeni sezon öncesi 9 takviyeyle kadrosunu güçlendiren ve Markus Kauczinski yönetiminde yoluna devam eden Wehen, ilk hafta iç sahada Magdeburg’u konuk etti. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan konuk ekip, ikinci yarının hemen başında Vukotic’in kırmızı kartıyla 10 kişi kaldı. Beraberlik golünü 62. dakikada Ivan Prtajin ile bulan Wehen, 10 kişi kalmasına karşın, iyi bir mücadele sergiledi. Yeni sezonun ilk galibiyetini almak isteyen konuk ekip, sezona mağlubiyetle başlayan Hertha Berlin’e deplasmanda konuk olacak. Almanya 2. Bundesliga’nın yeni temsilcileri arasında yer alan Hertha Berlin ve Wehen, ilk haftada puan kaybetmekten kurtulamadı. 2. haftada kazanmak isteyen iki takımda, galibiyet hedefine ulaşamasa dahi, mücadelede skor üretmeyi başaracaktır.

Paderborn – Osnabrück: KGVAR, 1.40 (iddaa) – 1.57 (intobet) ; Almanya 2. Bundesliga kapsamında, Paderborn ile Osnabrück karşı karşıya gelecek. İddaa fikstüründe 4 Ağustos Cuma akşamı yer alan mücadele, Türkiye saati ile 19:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 2. Paderborn cephesinde yeni sezon öncesi teknik adam değişikliği yaşandı. Geçen sezon 2. Bundesliga’da üst sıraları zorlayan konuk ekip, 6. sırada yer alırken, son haftaya kadar Bundesliga’ya çıkma savaşının içerisinde yer aldı. Yeni sezon hazırlıklarına Lukas Kwasniok önderliğinde başlayan Paderborg, ilk hafta konuk olduğu Greuther Fürth deplasmanından 5-0’lık hezimetle döndü. 8. dakikada 10 kişi kalan ev sahibi, 90 dakika boyunca zor anlar yaşadı. Mücadelede isabetli şut dahi atmayı başaramayan Paderborn cephesinde, Kwasniok dönemi son derece kötü başladı. Hezimeti unutturmak isteyen ev sahibi, bu hafta taraftarı önünde Osnabrück’e karşı galibiyet arayacak. Almanya 2. Bundesliga’ya geri dönen Osnabrück, sezonu mağlubiyetle açtı. Rakibi gibi ilk haftada 10 kişi kalmaktan kurtulamayan ve savunmada zafiyetler veren konuk ekip, hücum hattında ise rakibinin aksine etkili olmayı başardı. Tobias Schweinsteiger ve öğrencileri, 2 kez geriye düştüğü mücadelede beraberliği 2 kez yakalarken, bitime 3 dakika kala mağlubiyet golünü yedi. Yeni sezonda 10 takviyeyle kadrosunu güçlendiren Osnabrück, yeni transferleriyle sezona dirençli başladı. Rakibine kolay galibiyet şansı vermeyen ve attığı 2 güzel golle son 3 dakikaya kadar maça ortak olmayı başaran konuk ekip, aldığı mağlubiyete rağmen dirençli futboluyla dikkat çekti. Bu hafta Paderborn karşısında kazanmak istiyorlar. Sezonu mağlubiyetle açan Paderborn ile Osnabrück, 2. haftada karşı karşıya geliyor. İki takımda ilk maçta savunma hattında aradığı başarıyı bulamazken, kalesini gole kapatmakta yetersiz kaldı. İki takımında bu hafta zafiyetleri golle değerlendireceğini düşünüyorum.

Ilves Tampere – Haka: KGVAR, 1.63 (iddaa) – 1.80 (intobet) ; İddaa fikstüründe 4 Ağustos Cuma akşamı yer alan Finlandiya Veikkausliiga mücadelesinde, Ilves Tampere ile Haka karşı karşıya gelecek. Mücadelenin başlama düdüğü ise 18.00 itibariyle çalınacak. Ilves Tampere cephesinde galibiyet hasreti 9, gol hasreti ise 4 haftaya yükseldi. Finlandiya Veikkausliiga’nın en formsuz takımları arasında yer alan ev sahibi, son 2 haftayı HJK Helsinki ve VPS karşısında üst üste mağlubiyetlerle noktaladı. En son lig galibiyetini tam 3 ay önce yaşayan Ilves Tampere, 9 maçlık fikstürü 3 mağlubiyet, 6 beraberlikle geride bıraktı. Kalesini 17 gole kapatmayı başaramayan ev sahibi, rakip filelere ise sadece 14 gol göndermeyi başarabildi. 8. sıraya kadar gerileyen Jarkko Wiss ve öğrencileri, bu hafta evinde Haka’yı konuk edecek. Sezonun ilk yarısında Haka’ya deplasmanda konuk olmuş ve sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılmışlardı. Ilves Tampere galibiyet hasretine taraftarı önünde son vermek istiyor. Finlandiya Veikkausliiga’da 17. hafta geride kalırken, en zayıf halka olmaktan kurtulamayan Haka, son 11 haftanın tamamında puan kaybetti. Teemu Tainio yönetiminde 17 haftayı 2 galibiyet, 7 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, son 11 haftalık fikstürü 6 mağlubiyet, 5 beraberlikle geride bıraktı. Rakibi Ilves Tamepre ile birlikte Veikkausliiga’nın en formsuz takımları arasında yer alan Haka, geçtiğimiz hafta FC Lahti ile iç sahada 1-1 berabere kaldı. Kalesini tam 32 gole kapatmayı başaramayan Haka, ligin uzak ara en kötü savunma performansına sahip. Rakip filelere ise sadece 19 gol göndermeyi başardıklarını söyleyelim. Finlandiya Veikkausliiga’da son haftaların en formsuz takımları arasında yer alan Ilves Tampere ile Haka kozlarını paylaşacak. Veikkausliiga2da adata galibiyeti unutan iki takımında, birbirlerinin savunma zafiyetlerinden faydalanarak, karşılaşmada skor üreteceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.46

intobet Bahis Oranı: 4.86