Norveç Eliteserien iddaa tahminleri ve analizleri

Stromsgodset Valerenga İddaa Tahmini 05.08.2023

Stromsgodset sahasında Valerenga‘yı konuk edecek. Norveç Eliteserien Ligi kapsamında 5 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak mücadeleye, Marienlyst Stadı ev sahipliği yapacak.

intobet, Stromsgodset galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.75, Valerenga galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.53, KGYOK 2.45 oran kazandırıyor.

Stromsgodset Gole Hasret Kaldı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Stromsgodset cephesinde, Aalesund deplasmanında alınan 1-0’lık mağlubiyetle birlikte, hem galibiyet hem de gol hasreti 3 haftaya yükseldi. Son 3 hafta Brann, Rosenborg ve Aalesund karşısında mağlubiyetler yaşayan Stromsgodset, adım adım alt sıralara gerilerken, ligin en zayıf halkası karşısında dahi mağlubiyetten kurtulamadı. Kötü gidişata son vermek isteyen Henrik Pedersen ve öğrencileri, üst üste 4 galibiyetle sezonun ilk yarısında yükselişe geçmiş ve bu hafta karşı karşıya geleceği Valerenga’y karşı 1-0’lık üstünlük kurmayı başarmıştı. 4 maçlık serinin ardından ev sahibinde düşüş başlarken, hücum hattında forma giyen Stenevik, Marcus Mehnert ve Braut Brunes son haftalarda çok formsuz.

Valerenga’da Kabus Devam Ediyor

Geçtiğimiz hafta taraftarı önünde Sandefjord’u konuk eden Valerenga, 1-0 öne geçmeyi başardığı mücadeleden 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı ve galibiyet hasretini Norveç Eliteserien Ligi’nde 8 haftaya çıkardı. Son 8 haftayı 7 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Valerenga, ligin en formsuz takımları arasında yer aldı ve küme düşme hattından kurtulamadı. 3 hafta önce göreve Geir Bakke’yi getiren Valerenga, son 3 haftada Molde, Odds BK ve Sandefjord karşısında üst üste mağlubiyetle yaşadı. Teknik adam değişikliği kötü gidişata çare olmazken, 15 haftalık fikstürden sadece 3 galibiyet çıkarabilen Valerenga, Eliteserien Ligi’dne güven vermekten çok uzakta kaldı.

Stromsgodset – Valerenga Maç Bilgileri

Stromsgodset – Valerenga Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Marienlyst Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Stromsgodset’in 11’i Belli mi?

Stromsgodset’in muhtemel kadrosu: Viljar Myhra, Christopher Vilsvik, Gustav Valsvik, Tobias Gulliksen, Ari Leifsson, Herman Stengel, Halldor Stenevik, Braut Brunes, Kristensen Dahl, Emmanuel Danso, Marcus Mehnert.

Valerenga’nın 11’i Belli mi?

Valerenga’nın muhtemel kadrosu: Magnus Smelhus Sjoeng, Vegar Hedenstad, Stefan Strandberg, Magnus Riisnæs, Daniel Hakans, Petter Strand, Henrik Björdal, Fredrik Jensen, Simen Juklerod, Mohamed Ofkir, Seedy Jatta.

İddaa Tahmini

Norveç Eliteserien Ligi’nde kötü gidişata çare arayan Stromsgodset, 3 maçlık galibiyet hasretine son 8 haftanın tamamında puan kaybeden Valerenga karşısında son vermeyi başaracaktır. Sezonun ilk yarısında dış saha faktörüne rağmen Valerenga’yı mağlup etmeyi başardılar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.95

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.20

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Stromsgodset iç sahada kaybetti. Ev sahibi 8. dakikada Brunes’in golüyle rakibine üstünlük kurarken, erken gelen golle birlikte tüm planlar alt üst oldu diyebiliriz. Ev sahibi öne geçtikten sonra yediği 3 golle mağlubiyete razı geldi.