UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Olimpija Ljubljana Galatasaray İddaa Tahmini 08.08.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme turu ilk maçında Olimpija Ljubljana evinde, temsilcimiz Galatasaray’ı konuk edecek. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Olimpija LjubljanaGalatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Olimpija Ljubljana kazanır 5.50, beraberlik 4.20, Galatasaray kazanır ise 1.57 olarak açıklanmış.

Vidovsek Turu Getirdi 

Olimpija Ljubljana, bir önceki turda Bulgaristan’ın Ludogorets takımı ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında turu geçmeleri beklenmiyordu ama sürpriz yapmayı başararak Şampiyonlar Ligi’nde 3. tura yükseldiler. İlk maçtan 1-1’lik beraberlik ile dönen Slovenya ekibi, rövanş maçından ise 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Ludogorets karşısında 1-0 geriye düştükleri maçta Timi Elsnik’in golleriyle turu geçen Olimpija Ljubljana’da Matevz Vidovsek’in de payının çok büyük olduğunu belirtelim. Sloven kaleci, 90+10. dakikada kurtardığı penaltı ile Olimpija Ljubljana’ya turu getirmişti. 

Galatasaray Turun Favorisi 

Galatasaray, yeni sezonda da son derece iddialı bir kadro kuracak gibi duruyor. Geçen sezon şampiyonluğun büyük pay sahiplerinden biri olan Icardi’yi bonserisi ile kadrosuna katan Sarı Kırmızılılar, Angelino, Wilfried Zaha ve Kerem Demirbay gibi önemli isimlerle de kadrosunu güçlendirdi. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne 2. Eleme turundan katılan Okan Buruk’un ekibi, Litvanya’nın Zalgiris Vilniuus takımını 2-2 ve 1-0’lık skorlar ile geçmeyi başardı ve tur atladı. 3. Eleme turunda ise Slovenya’nın Olimpija Ljubljana takımı ile karşı karşıya gelecekler. Turun favorisi olarak gösterilen Galatasaray’da Yusuf Demir, Kerem Demirbay ve Olimpiu Morutan kadroda yer almıyor. 

Olimpija Ljubljana – Galatasaray Maç Bilgileri

Olimpija Ljubljana – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele SRC Stozice Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Yusuf Demir, Kerem Demirbay ve Olimpiu Morutan kadroda yer almıyor.

Olimpija Ljubljana'nın ilk 11’i Belli mi?

Olimpija Ljubljana’nın muhtemel kadrosu: Matevz Vidovsek, Jorge Silva, Mateo Karamatic, Ivan Posavec, Marcel Ratnik, Svit Seslar, Raul Alexander Florucz, Aljaz Krefi, Timi Elsnik, Admir Bristric, Nemanja Motika

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Angelino, Berkan Kutlu, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Nicolo Zaniolo, Halil Dervişoğlu

İddaa Tahmini

Temsilcimiz Galatasaray, bir önceki turda Litvanya’nın Zalgiris Vilnius takımı ile karşı karşıya geldi. Rakibi ile ilk maçta 2-2 berabere kalan Sarı Kırmızılılar, rövanş maçını 1-0 kazandı ve turu geçen taraf oldu. Olimpija Ljubljana ise ilk turda Valmiera, ikinci turda ise Ludogorets’i elemeyi başardı. Ludogorest karşısında sürpriz yaparak turu geçtiler ve Galatasaray’ın rakibi oldular. Galatasaray turun favorisi. İlk maçtan galibiyet ile ayrılacaklarını ve tur kapısını aralayacaklarını düşünüyorum. Okan Buruk’un ekibi kazanmaya yakın taraf. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.38

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.57

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, İstanbul’a avantajlı döndü. Olimpija Ljubljana’yı 3-0 mağlup ederek tur kapısını araladılar.