UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Karabağ HJK Helsinki İddaa Tahmini 10.08.2023

İddaa fikstüründe 10 Ağustos Perşembe akşamı yer alan UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu‘nun ilk maçında, Karabağ ile HJK Helsinki karşı karşıya gelecek. Mücadelenin başlama saati 19:00.

Bets10, Karabağ galibiyetine 1.36, beraberliğe 4.75, HJK Helsinki galibiyetine ise 8.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.90, 2.5 Alt 1.87 oran kazandırıyor.

Karabağ Avantaj Peşinde

Yeni sezona harika bir başlangıç yapan Karabağ, etkisini kısa sürede kaybetti. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yeni sezona merhaba diyen Azerbaycan temsilcisi, Lincoln Red karşısında 2-1 ve 4-0’lık galibiyetlere imza attı. 2. Ön Eleme Turu’nda ise rakip Polonya şampiyonu Rakow olurken, Karabağ rakibine hem deplasmanda hem de iç sahada diş geçiremedi. Deplasmandan 3-2’lik mağlubiyetle döndükten sonra, iç sahada 1-1’lik beraberlikle, devler sahnesine veda etmek zorunda kaldılar. Yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek olan Karabağ, iç sahada HJK Helsinki’yi konuk ediyor. Ev sahibi sadece UEFA Şampiyonlar Ligi’nde değil, aynı zamanda Azerbaycan Premier Ligi’nin ilk haftasında da mağlup oldu. İç sahada ağırladıkları Zira karşısında 1-0’lık mağlubiyet yaşadılar.

HJK Helsinki Liderliği Geri Aldı

HJK Helsinki, UEFA Şampiyonlar Ligi serüvenine veda ederken, Finlandiya Veikkausliiga’da ise liderlik koltuğunu geri almayı başardı. Toni Koskela ve öğrencileri, devler sahnesine 2. Ön Eleme Turu’nda yaşadığı Molde mağlubiyetiyle veda ederken, Finlandiya Veikkausliiga sahnesinde 3’te 3 yaparak, SJK’nın ellerinden liderlik koltuğunu geri almayı başardı. Şampiyonlar Ligi 1. Ön Eleme Turu’nda Larne FC’ye karşı üstünlük kurmayı başaran konuk ekip, Molde karşısında ise ilk maçı iç sahada kazanmasına rağmen, ikinci maçta avantajı koruyamadı. Veikkausliiga sahnesinde 3 maçlık seriyle yeniden güven tazeleyen HK Helsnki, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam ediyor. Deplasmanda galibiyet arayacak olan HJK Helsinki, rotasını Avrupa sahnesine çevirdi.

Karabağ – HJK Helsinki Maç Bilgileri

Karabağ – HJK Helsinki Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bakü Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Karabağ’ın 11’i Belli mi?

Karabağ’ın muhtemel kadrosu: Shakhrudin Mahammadaliyev, Marko Vešović, Bahlul Mustafazada, Kevin Medina, Elvin Dzhafarquliyev, Marko Janković, Julio Rodrigues, Adama Diakhaby, Leandro Andrade, Abdellah Zoubir, Redon Xhixha.

HJK Helsinki’nin 11’i Belli mi?

HJK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Jesse Öst, Tuomas Ollila, Miro Tenho, Jukka Raitala, Lucas Lingman, Perparim Hetemaj, Santeri Hostikka, Roope Riski, Pyry Soiri, Kai Meriluoto, Matti Peltola.

İddaa Tahmini

Bir tarafta düşüşe geçen Karabağ diğer tarafta ise son haftalarda yeniden yükselişe geçen HJK Helsinki var. İlk maçta favorisi gösterilen Karabağ ve Veikkausliiga’nın lideri HJK Helsinki, 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 2.07

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.20

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, Karabağ iç saha avantajını iyi değerlendirdi ve HJK Helsinki karşısında ilk maçını kazandı. İki takımda sergilediği hücum performansıyla, UEFA Avrupa Ligi sahnesinde bizleri yanıltmadı.