UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Rosenborg Hearts İddaa Tahmini 10.08.2023

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu‘nda ilk maçlar sahne alıyor. 10 Ağustos Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak mücadelede, Rosenborg ile Hearts karşı karşıya gelecek.

intobet, Rosenborg galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.65, Hearts galibiyetine ise 2.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.66, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

Rosenborg Golcülerine Güveniyor

Rosenborg cephesinde moraller yerinde. Hem Norveç Eliteserien Ligi’nde yükselişe geçmeyi başaran ev sahibi, hem de UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde yoluna devam ediyor. Norveç Eliteserien Ligi’nde zor günler geçirirken, Konferans Ligi sahnesinde Crusaders engelini geçerek adını 3. Ön Eleme Turu’na yazdıran Rosenborg, deplasmandan aldığı 2-2’lik beraberliğin ardından, iç sahada 3-2’lik galibiyetle tur atladı. Ev sahibini savunmada yapılan büyük hatalar tur şansını zora sokarken, hücum hattı harika bir performansla tur biletini getirdi. Norveç Eliteserien Ligi’nde 4 hafta öncesine kadar küme düşme tehlikesi yaşayan Rosenborg, son 4 haftada üst üste galibiyetlere imza attı. İki kulvarda birden etkili olmayı başaran Age Hareide’nin öğrencileri, galibiyetlerine Hearts karşısında devam etmek istiyor.

Hearts İlk Maçını Kazandı

Steven Naismith ve öğrencileri, İskoçya Premiership’te yeni sezona galibiyetle başladı. Geçtiğimiz hafta St.Johnstone deplasmanına konuk olan Hearts, 90 dakika boyunca sergilediği üstün futbolu Yutaro Oda ve Lawrence Shankland’ın golleriyle taçlandırdı ve sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Yeni sezona iyi bir başlangıç yapan konuk ekip, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise 3. Ön Eleme Turu’na doğrudan katılacak. Geçen sezon gruplara kalmayı başaran Hearts, bir kez daha adını gruplara yazdırmak istiyor. 5 yeni transferle kadrosunu güçlendiren ve sezona iddialı bir giriş yapan konuk ekip, 3. Ön Eleme Turu’nun ilk maçında Rosenborg deplasmanına konuk olacak.

Rosenborg – Hearts Maç Bilgileri

Rosenborg – Hearts Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Andrei Chivulete. Mücadele Lerkendal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Rosenborg’un 11’i Belli mi?

Rosenborg’un muhtemel kadrosu: Andre Hansen, Dahl Reitan, Olaus Jair Skarsem, Carlo Holse, Yttergard Jenssen, Samual Rogers, Santeri Vananen, Edvard Tagseth, Máni Ingason, Morten Bjorlo, Christian Saeter.

Hearts'ın ilk 11’i Belli mi?

Hearts’ın muhtemel kadrosu: Zander Clark, Frankie Kent, Stephen Kingsley, Peter Haring, Kye Rowles, Calem Nieuwenhof, Lawrence Shankland, Nathaniel Atkinson, Cameron Devlin, Alan Forrest, Yutaro Oda.

İddaa Tahmini

Rakibinin aksine Norveç Eliteserien Ligi’nde sezon ortasına gelen Rosenborg, 4 maçlık galibiyet serisiyle formunun zirvesinde. Galibiyetlerine Konferans Ligi sahnesinde devam eden Rosenborg, iç sahada konuk edeceği Hearts karşısında ilk maçı kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.91

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.25

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Rosenborg taraftarı önünde Emil Frederiksen ve Jayden Nelson’un golleriyle kazandı. Ev sahibi kalesinde sadece 1 gole izin verirken, tur için avantajlı konuma geçti. Kazananları tebrik ederiz.