Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Samsunspor İddaa Tahmini 27.08.2023

Spor Toto Süper Lig’de ilk 2 haftayı beraberlik ile geçen Kayserispor iç sahada, Samsunspor ile karşılaşacak. Mücadeleyi saat 19.15’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Kayserispor ve Samsunspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Kayserispor kazanır 2.50, beraberlik 3.71, Samsunspor kazanır ise 2.84 olarak açıklanmış. 

Kayserispor Favori Taraf 

Kayserispor, Süper Lig’de bu sezon henüz mağlubiyet yaşamadı. Son şampiyon Galatasaray’dan iç sahada puan almayı başaran Kayserispor, rakibi ile golsüz berabere kalmıştı. Bu beraberliğin ardından da geçen hafta İstanbulspor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. İlk 2 haftadan 2 puan çıkartan Kayserispor’un transfer yasağı devam ediyor. Bu sezon kadrosuna takviye yapamamalarına rağmen son derece iyi işlere imza attıklarını da belirtelim. Bu hafta Samsunspor karşısında maçın favorisi olan Kayserispor’da Majid Hosseini’nin sakatlığı sürüyor. 

Samsunspor Evinde Kaybetti 

Samsunspor, Trendyol Süper Lig’de yeni sezona beraberlik ile başlamıştı. Ligin ilk haftasında Sivasspor’a konuk olan Kırmızı Beyazlılar, rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Maçın son dakikalarında gelen golle 1 puanı kurtaran Samsunspor, geçen hafta ise Fenerbahçe karşısında puan alamadı. İç sahada konuk ettikleri ve 30 bin taraftarın önünde sahadan 2-0’lık yenilgi ile ayrıldılar. İlk 2 haftada Süper Lig’de 1 puan toplayabilen Samsunspor, bu hafta Kayserispor’un konuğu olacak. Maç öncesinde Samsunspor’da önemli bir eksik yok. 

Kayserispor – Samsunspor Maç Bilgileri

Kayserispor – Samsunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 kanalından Türkiye saati ile 19.15’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Majid Hosseini’nin sakatlığı sürüyor. 

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Anthony Uzodimma, Joseph Attamah, Arif Kocaman, Lionel Carole, Miguel Cardoso, Oliver Kemen, Baran Ali Gezek, Mame Thiam, Ali Karimi, Gökhan Sazdağı

Samsunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Samsunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Kingsley Schindler, Taylan Antalyalı, Oliver Ntcham, Moryke Fofana, Emre Kılınç, Marius Mouandilmadji

İddaa Tahmini

Samsunspor, geçen hafta iç sahada konuk ettiği Fenerbahçe’ye direnemedi. İkinci yarıda yedikleri gollerle 2-0 kaybettiler. Süper Lig’de ilk 2 haftada 1 puanları var. Kayserispor ise tüm olumsuzluklara rağmen iyi sonuçlar alıyor. Galatasaray ile golsüz berabere kalan Çağdaş Atan’ın ekibi geçen hafta ise İstanbulspor deplasmanında galibiyeti kaçırdı. Transfer yasağı kalkmamasına rağmen Kayserispor iyi bir reaksiyon gösteriyor. Süper Lig’de ilk galibiyetlerini bu hafta almalarını bekliyorum. Samsunspor karşısında kazanarak 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.12

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.50

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kayserispor sezonun ilk galibiyetini aldı. Samsunspor’u 2-1 mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapattılar.