Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Ankaragücü İddaa Tahmini 27.08.2023

Trendyol Süper Lig’de geçen hafta sürpriz yapan Fatih Karagümrük bu hafta evinde, Ankaragücü ile karşılaşacak. Mücadeleyi saat 19.15’de Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Fatih Karagümrük Ankaragücü arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Fatih Karagümrük kazanır 2.31, beraberlik 3.95, Ankaragücü kazanır ise 2.99 olarak açıklanmış.

Fatih Karagümrük İlk Galibiyetini Aldı 

Fatih Karagümrük, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta önemli bir 3 puan aldı. Konuk oldukları Başakşehir deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile dönmeyi başardılar. Ligin ilk haftasında Beşiktaş’a 1-0 kaybeden Fatih Karagümrük’ün ekibi Başakşehir galibiyeti ile moral buldu. Süper Lig’de ilk 2 haftada zorlu rakipler ile karşıalşan ve iyi performans gösteren Kırmızı Siyahlılar, bu hafta Ankaragücü karşısında da galibiyet arayacak. Karşılaşma öncesinde Fatih Karagümrük’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Ankaragücü’nden 1 Puan 

Ankaragücü, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Ligin 2. haftasında Adana Demirspor’u konuk eden Tolunay Kafkas’ın ekibi sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Efkan Bekiroğlu, bu kez attığı golle takımına 1 puanı kazandırdı. Süper Lig’de bu sezon ilk puanını alan Ankaragücü’nü bu hafta yine zor bir karşılaşma bekliyor. Fatih Karagümrük deplasmanında galibiyet arayacak olan Ankaragücü’nde savunmadan Enock Kwateng’in sakatlığı bulunuyor. 

Fatih Karagümrük – Ankaragücü Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.15’de Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ankaragücü’nde savunmadan Enock Kwateng’in sakatlığı bulunuyor. 

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Matias Dituro, Frederic Veseli, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan, Marcus Rohden, Sofiane Feghouli, Adnan Uğur, Can Keleş, Adem Ljajic, Kevin Lasagna

Ankaragücü'nün ilk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Efkan Bekiroğlu, Giorgi Beridze, Ali Sowe

İddaa Tahmini

Fatih Karagümrük, lige Beşiktaş mağlubiyet ile başlamıştı. İç sahada Beşiktaş’a 1-0 kaybettiler ama oyun anlamında olumlu sinyaller vermişlerdi. Geçen hafta ise Başakşehir deplasmanında 2-0 kazanarak sürpriz yapan Kırmızı Siyahlılar sezonun ilk galibiyetini aldı. Ankaragücü ise henüz galibiyet ile tanışamadı. Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldılar. Efkan Bekiroğlu sezona gollerle başladı. İstanbul’da gollü bir maç bekliyorum. İki ekipte skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.36

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. Her iki takımda skor üretti. Gol var tercihimiz kazandı.