Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Hatayspor Bahis Tahmini 27.08.2023

Spor Toto Süper Lig’de ilk 2 haftada 4 puan toplayan Hatayspor bu hafta deplasmanda, Alanyaspor’un konuğu olacak. Zorlu karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Alanyaspor ile Hatayspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Genzobet oranlarını ele alacak olursak Alanyaspor galibiyetinin 1.96, beraberlik tercihinin 3.93, Hatayspor galibiyetinin ise 3.93 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Alanyaspor’da Hedef Galibiyet 

Alanyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapattı. Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olan Ömer Erdoğan’ın öğrencileri rakibi ile golsüz berabere kaldı. Oğuz Aydın’ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldılar ama yine de 1 puan çıkarttılar. İlk haftada ise Başakşehir karşısında 2-0 kazanan bir Alanyaspor vardı. İlk 2 haftada 4 puan toplamayı başaran Akdeniz ekibinde moraller yerinde. Bu hafta Hatayspor ile karşı karşıya gelecek olan Alanyaspor’da Oğuz Aydın’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Hatayspor Evinde Kazanamadı 

Hatayspor, Süper Lig’de ilk 2 hafta geride kalırken 4 puan topladı. Ligin ilk haftasında Pendikspor’un konuğu olan Volkan Demirel’in öğrencileri sahadan 5-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Dikkat çekici bir 3 puan alan Hatayspor, geçtğimiz hafta ise Kasımpaşa ile yenişemedi. İç sahada konuk ettikleri rakibi ile golsüz berabere kaldılar. Özellikle hücüm hattına yapılan takviyeler, Hatayspor’u bu sezon üst sıralara taşıyacak gibi duruyor. Maç öncesinde Hatayspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Alanyaspor – Hatayspor Maç Bilgileri

Alanyaspor – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alanyaspor’da Oğuz Aydın’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Loide, Furkan Bayır, Fidan Aliti, Yusuf Özdemir, Joao Novais, Richard Candido, Nicolas Janvier, Efecen Karaca, Carlos Eduardo, Anderson Silva

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Erce Kardeşler, Engin Aksoy, Guy Kilama, Burak Bekaroğlu, Kamil Ahmet Çörekçi, Görkem Sağlam, Giorgi Aburjania, Carlos Strandberg, Joelson Fernandes, Oluwafisayo Bashiru, Bertuğ Yıldırım

İddaa Tahmini

Alanyaspor, ilk 2 haftayı 4 puan ile geçti. Başakşehir’i 2-0 mağlup eden Akdeniz ekibi geçen hafta Çaykur Rizespor deplasmanında ise golsüz berabere kaldı. 10 kişi kalmalarına rağmen 1 puan aldılar. Hatayspor’da sezona 3 puan ile başlamıştı. Pendikspor deplasmanında 5 golle kazanan Hatayspor, geçen hafta sonu ise Kasımpaşa ile yenişemedi. İki takımında sezona iyi bir giriş yaptığını belirtelim. Gollü bir karşılaşma beklentim var. En az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.46

Genzobet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.70

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele golsüz sona erdi.