Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nice Lyon İddaa Tahmini 27.08.2023

Nice evinde Lyon‘u konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 3. haftasında sahne alacak mücadele, 27 Ağustos Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlıyor. Dev maçı futbol severler beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı izleme fırsatına sahip.

Betroad, Nice galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.70, Lyon galibiyetine ise 3.25 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.68, 2.5 Alt 2.19 olarak verilmiş.

Nice Galibiyetleri Kaçırdı

Nice yeni hocasıyla bir türlü skoru koruyamıyor. Fransa Ligue 1’de geçen sezon üst sıralardan uzak kalan Nice, yeni sezonda Francesco Farioli hamlesi ve Terem Moffi, Jeremie Boga ve Morgan Sanson transferleriyle üst sıraları hedefliyor. Türkiye’den tanıdığımız genç teknik adam,  takımını savunmadan pasla çıkarmakta ısrarcı olurken, Nice hem Lille karşısında hem de Lorient karşısında yakaladığı 1-0’lık üstünlüğü koruyamadı ve ilk 2 haftadan 1-1’lik beraberliklerle ayrıldı. Sezona kötü sayılmayacak bir başlangıç yapmaların karşın, galibiyete çok yaklaştı 2 maçta da kaybedilen puanlar ev sahibinde moralleri bozdu. Ezeli rakibi Lyon’u evinde ağırlayacak olan Nice, taraftar desteğini arkasına alarak, ilk galibiyetini almak istiyor.

Lyon’da Kabus Devam Ediyor

Lyon’da yeni sezon kabus gibi başladı. Laurent Blanc önderliğinde ilk 2 hafta mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan konuk ekipte, geçen sezondan itibaren başlayan düşüş devam ederken, teknik adamın kredisi fazlasıyla azaldı. Büyük eleştiri toplayan Blanc, kader maçlarına çıkıyor. Bu hafta Nice deplasmanında izleyeceğimiz konuk ekip, ilk hafta Strasbourg deplasmanında 2-1’lik mağlubiyet yaşarken, geçen hafta ise iç sahada Montpellier’e karşı 4-1’lik mağlubiyet yaşadı. Savunma hattı alarm verirken, Lyon hücum hattında da iyi bir başlangıç yapamadı. Geçen sezon üst sıralardan uzak kalan konuk ekip, bir kez daha aynı başarısızlığı yaşamak istemiyor.

Nice – Lyon Maç Bilgileri

Nice – Lyon Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Riviera Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nice cephesinde Antoine Mendy’nin sakatlıkları devam ediyor. Lyon takımında ise Alexandre Lacazette ve Dejan Lovren’in sakatlıkları devam ediyor.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Melvin Bard, Flavius Daniliuc, Dante, Hichem Boudaoui, Pablo Paulino Rosario, Jérémie Boga, Morgan Sanson, Khephren Thuram-Ulie, Bilal Brahimi, Amine Gouiri.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Remy Riou, Duje Caleta-Car, Kumbedi Nseke, Nicolas Tagliafico, Lucas Paqueta, Johann Lepenant, Maitland-Niles, Skelly Alvero, Maxence Caqueret, Mathis Cherki, Amin Sarr.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de ilk 2 hafta geride kalırken, ev sahibi Nice açılışı beraberliklerle, konuk ekip Lyon ise mağlubiyetlerle yaptı. İç saha avantajına da sahip olan ve ilk 2 hafta rakibinden daha iyi bir futbol sergileyen Nice, sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.87

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.15

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Nice Lyon haftayı 1’er puanla kapattı. İki ezeli rakipte mücadelede birbirlerine üstünlük kuramadı ve 90 dakika golsüz beraberlikle geçildi. Lyon zor günlerden 1 puanla çıkarken, Nice ise beraberliklerine 3. haftada devam etti.