Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lorient Lille İddaa Tahmini 27.08.2023

Fransa Ligue 1‘de 3. hafta heyecanı yaşanmaya 27 Ağustos Pazar günü devam ederken, Lorient evinde Lille‘i konuk edecek. Saat 18.05 itibariyle başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Betelli, Lorient galibiyetine 3.70, beraberliğe 3.70, Lille galibiyetine ise 1.98 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.28, beraberliğe 3.18, konuk ekibe ise 1.72 oran veriyor.

Lorient Beraberliklerden Kurtulamadı

Lorient yeni sezonda beraberliklerin takımı haline geldi. Ev sahibi güçlü rakipleri karşısında kaybetmemeyi başarsa da, artık yeni sezonun ilk galibiyetini almak istiyor. Geçen sezon ligde alt sıralardan uzak kalmayı başaran, yeni sezonda ise üst sıraları hedefleyen Lorient, transfer döneminde Formose Mendy, Aiyegun Tosin, Dembo Sylla, Dominique Youfeigane ve Romain Faivre’yi kadrosuna kattı. İlk hafta son şampiyon PSG ile 0-0 berabere kalan Lorient, geçtiğimiz hafta ise Nice ile 1-1 berabere kaldı. İlk 2 haftada mağlubiyet yaşamayan Regis Le Bris’in öğrencileri, bu hafta iç sahada Lille’i konuk edecek. Taraftarları önünde Lorient ilk galibiyetini almak istiyor.

Lille Moral Depoladı

Lille üst üste galibiyetlerle moral buldu. Konuk ekip hem Fransa Ligue 1 hem de UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde kazandı. Yeni sezon Nice karşısında 1 puanla başlayan Paulo Fonseca ve öğrencileri, 2. haftada karşı karşıya geldiği Nantes karşısında 2-0’lık net bir galibiyete imza attı. İlk haftada yaşanan puan kaybının ardından kısa sürede yükselişe geçen Lille, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play Off Turu’nun ilk maçında ise, Rijeka engelini iç sahada 1-0’lık galibiyetle geçti. Lige formda ve moralli dönecek olan Lille, yeni transferleriyle yeni sezona 2 kulvarda birden etkili bir başlangıç yaptı. Avrupa’dan yorgun dönmelerine karşın, yenilmezlik serilerini korumak istiyorlar.

Lorient – Lille Maç Bilgileri

Lorient – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 18.05’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Yves Allainmat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lorient takımında Benjamin Mendy, Ayman Kari, Quentin Boisgard, Igor Silva ve Bamba Dieng’nin sakatlıkları devam ediyor. Lille’de ise Alexsandro Ribeiro kart cezalısı. Tiago Djalo ve Samuel Umtiti’nin ise sakatlıkları devam ediyor.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Montassar Talbi, Chrislain Matsima, Vincent Le Goff, Victor Makengo, Bamo Meite, Julien Ponceau, Darlin Ngameni, Yoann Cathline, Aiyegun Tosin, Armand Lauriente.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Benoît Costil, Leny Yoro, Bafode Diakite, Arnar Haraldsson, Tiago Santos, Remy Cabella, Jonathan David, Gabriel Gudmundsson, Benjamin Andre, Mohamed Bayo, Edon Zhegrova.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, bu sezon iki takımda mağlubiyete yer vermedi. iyi başlangıçlara imza atan Lorient ve Lille, 3. hafta mücadelesinde karşılıklı gollere imza atacak ve seriyi sürdürmek isteyecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lorient haftaya damga vuran takımlar arasında yer aldı. Ev sahibi 4 golle rakibine üstünlük kurarken, Lille ise karşılaşmada sadece 1 gol bulabildi. Karşılıklı gollerle bu hafta yanılmadık.