Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Eintracht Frankfurt Köln İddaa Tahmini 03.09.2023

beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından 3 Eylül Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Eintracht Frankfurt ile Köln karşı karşıya gelecek.

intobet, Eintracht Frankfurt galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.47, Köln galibiyetine ise 3.47 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.98, 2.5 Alt 1.87 olarak verilmiş.

Frankfurt 3 Kulvarda Namağlup

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Eintracht Frankfurt, yeni sezonda yoluna 3 kulvarda birden namağlup devam ediyor. Göreve sezon başında gelen teknik adam Dino Toppmöller ilk hafta performansıyla tam not alırken, ev sahibi milli ara öncesi son sınavını iç sahada Köln’e karşı veriyor. Almanya DFB Kupası 1. Tur kapsamında Leipzig engelini 7-0’lık galibiyetle geçen Frankfurt, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise Levski Sofia engelini geçerek adını gruplara yazdırdı. Ev sahibinin Almanya Bundesliga performansını incelediğimizde ise 2 haftadan 4 puan topladıklarını söyleyelim. İlk hafta Darmstadt 98 karşısında alınan 1-0’lık galibiyetin ardından, Mainz 05 deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndüler. Frankfurt yeni sezonda çok formda.

Köln Mağlubiyetlere Başladı

Köln ise rakibinin aksine yeni sezonun zayıf halkaları arasında yer alıyor. 7 yeni transferle kadrosunu güçlendirmeye çalışan konuk ekip, 10 isimle ise yollarını ayırdı. Kadrosunu yeni sezonda büyük ölçüde yenileyen Köln cephesinde, Steffen Baumgart görevine devam ediyor. İlk 2 haftadan eli boş ayrılan konuk ekip, 180 dakika sonunda rakip filelere sadece 1 gol göndermeyi başarabildi. İlk hafta Dortmund deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönen Köln, geçtiğimiz hafta 1-0 öne geçmeyi başardığı Wolfsburg karşısında ise haftayı 2-1’lik mağlubiyetle kapattı. Konuk ekip milli ara öncesi yeni sezonun ilk Almanya Bundesliga galibiyetini almak istiyor.

Eintracht Frankfurt – Köln Maç Bilgileri

Frankfurt – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfurt takımında Ansgar Knauff kart cezalısı. Lucas Alario ve Kristijan Jakic’in ise sakatlıkları devam ediyor. Köln cephesinde ise Jan Thielmann, Linton Maina ve Mark Uth’un sakatlıkları devam ediyor.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Sebastian Rode, Lucas Melo, William Pacho, Djibril Sow, Makoto Hasebe, Eric Dina, Aurelio Buta, Mario Götze, Aurelio Buta, Randal Kolo.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Kingsley Ehizibue, Luca Jannis Kilian, Kristian Pedersen, Timo Hübers, Eric Martel, Davie Selke, Leart Paqarada, Jacob Christensen, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

İddaa Tahmini

Yeni sezonda 5 resmi maçta izlediğimiz Frankfurt, mağlubiyetle tanışmadı. Yeni hocasıyla iyi bir başlangıca imza atan Frankfurt, ligde yenilmezlik serisini galibiyetle taçlandıracak ve Köln karşısında haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.88

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.15

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk yarı Köln üstünlüğüyle geçilirken, Konferans Ligi’nden yorgun dönen Frankfurt, ikinci yarıda skoru eşitlemeyi başarırken, galibiyet için yeterli olamadı. Taraflar haftayı 1’er puanla kapattı.