Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin Leipzig İddaa Tahmini 03.09.2023

Union Berlin sahasında Leipzig‘i konuk edecek. Almanya Bundesliga 3. hafta mücadelesi, 3 Eylül Pazar akşamı Türkyie saati ile 18:30’da sahne alırken, futbol severler mücadeleyi beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı izleyebilecek.

intobet, Union Berlin galibiyetine 3.08, beraberliğe 3.56, Leipzig galibiyetine ise 2.30 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.67, berberliğe 2.97, konuk ekibe ise 2.04 oran veriyor.

Union Berlin Doludizgin

Almanya Bundesliga’da ilk 2 haftaya Union Berlin damga vurdu. Urs Fischer ve öğrencileri, sezonun en iyi başlangıcına imza atarken, liderlik koltuğuna oturdu. Geçen sezon Bundesliga performansıyla dikkat çeken Union Berlin, sezon sona erdiğinde 4. sırada yer aldı ve bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele etmeye hak kazandı. Transfer döneminde Robin Gosens, Diego Leite, Kevin Volland ve Tousart gibi önemli takviyelerle kadrosunu güçlendirmeyi başaran ev sahibi, ilk hafta evinde konuk ettiği Mainz 05 karşısında 4-1’lik galibiyete imza atarken, geçtiğimiz hafta aynı skorla Darmstadt 98’i deplasmanda mağlup etti. 2 haftada 8 kez rakip fileleri havalandıran Union Berlin, hücum performansıyla yeni sezonda dikkat çekiyor.

Leipzig Güçlü Kadrosuna Güveniyor

Yeni sezonu Almanya Süper Kupa şampiyonluğuyla açan Leipzig, Almanya Bundesliga serüvenine ise mağlubiyetle başlarken, ilk liG galibiyetini geçtiğimiz hafta iç sahada aldı. Transfer döneminde Lois Openda, Nicolas Seiwald, Benjamin Sesko, El Chadaille Bitshiabu, Castello Lukeba ve Baumgartner gibi yıldızlarla kadrosunu güçlendiren Leipzig, şampiyonluk yarışı için iddialı bir kadro kurdu. Bayern Münih zaferiyle sezonu açan Leipzig, 3-0’lık net galibiyetin ardından Almanya Bundesliga’nın ilk haftasında Bayer Leverkusen’e karşı deplasmanda 3-2’lik skorla kaybetti. Ezeli rakibi karşısında yaptığı hatayı geçtiğimiz hafta iç sahada konuk eden Leipzig, Stuttgart engelini 5-1’lik galibiyetle geçti. Marco Rose ve öğrencileri, yeni sezona iyi bir başlangıç yaptı.

Union Berlin – Leipzig Maç Bilgileri

Union Berlin – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 18.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin cephesinde Aaronson kart cezalısı. Doekhi, Becker, Khedira ve Lucas Tousart’ın sakatlıkları devam ediyor. Leipzig’de ise El Chadaille Bitshiabu, Amadou Haidara ve Peter Gulacsi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Alex Kral, Christopher Trimmel, Robin Knoche, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Robin Gosens, Janik Haberer, Josip Juranovic, Kevin Volland, David Datro Fofana.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Willi Orban, Xavi Simons, Mohamed Simakan, Benjamin Henrichs, Emil Forsberg, Christoph Baumgartner, Kevin Kampl, David Raum, Timo Werner, Loïs Openda.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, sezona harika başlangıçlar yapan Union Berlin ile Leipzig karşı karşıya gelecek. İki takımında zorlu mücadelenin ilk 45 dakikasında birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.91

intobet Oranı: İY 0, Oran 2.15

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Union Berlin ve Leipzig, ilk 45 dakikayı golsüz beraberlikle geçti. Konuk ekip Leipzig, rakibinin 10 kişi kalmasıyla birlikte oyundaki etkisini arttırırken, ikinci yarıda 3 puan hedefine 3 golle ulaştı. Kazananları tebrik ederiz.