İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Osasuna Barcelona İddaa Tahmini 03.09.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Barcelona deplasmanda, Osasuna’ya konuk olacak. Mücadele saat 22.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Osasuna ve Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Osasuna kazanır 4.85, beraberlik 4.10, Barcelona kazanır ise 1.68 olarak açıklanmış. 

Osasuna Sürpriz Peşinde

Osasuna La Liga’da ilk 3 haftada 2 galibiyet aldı. Jagoba Arrasate’nin öğrencilerinin sezona iyi başladığını belirtelim. Celta Vigo ve Valencia deplasmanlarından galibiyet çıkartan Osasuna, ligde tek mağlubiyetini Athletic Bilbao’ya karşı almıştı. Geçen hafta Valencia deplasmanında 2-1 kazanan Osasuna’nın Konferans Ligi’nde ise Belçika ekibi Club Brugge’e elendiğini belirtelim. Bu hafta sonu ise El Sadar’da Barcelona’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Osasuna’da Darko Brasanac’ın sakatlığı devam ediyor.

Barcelona Favori Taraf

Barcelona, geçtiğimiz hafta sonu La Ceramica’da konuk olduğu Villarreal’i 4-3 ile geçti. 2-0 öne geçtikleri maçta 3-2 geriye düştüler ama Ferran Torres’in oyuna girmesiyle işler değişti. Öte yanda Lamine Yamla’da gösterdiği performans ile Barcelona’nın galibiyet almasında büyük pay sahibiydi. Cadiz ve Villarreal galibiyetleri ile çıkışa geçen Barcelona, bu hafta Osasuna’nın konuğu olacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Barcelona’da Ronald Araujo ve Pedri sakat olan isimler.

Osasuna – Barcelona Maç Bilgileri

Osasuna – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Sadar Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Osasuna’da Darko Brasanac’ın sakatlığı devam ediyor. Barcelona’da Ronald Araujo ve Pedri sakat olan isimler.

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Johan Mojica, David Garcia, Alejandro Catena, Ruben Pena, Aimar Oroz, Lucas Torro, Jon Moncayola, Moi Gomez, Ruben Garcia, Ante Budimir

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Ronald Araujo, Jules Kounde, Andreas Christensen, Alejandro Balde, Frenkie De Jong, Oriol Romeu, İlkay Gündoğan, Lamine Yamal, Ansu Fati, Robert Lewandwoski

İddaa Tahmini

Osasuna geçen hafta Mestalla’dan 3 puan ile döndü. Valencia karşısında iyi oynadılar ve haklı bir galibiyet aldılar. Rakibini 2-1 ile geçen Osasuna, La Liga’da bu sezon 2. Galibiyetini aldı. Barcelona ise Villarreal deplasmanından galibiyet ile ayrıldı. La Ceramica’da 4-3 kazanarak puanını 7 yaptılar. La Liga’da bu hafta Osasuna deplasmanında da favoriler. Barcelona kazanır ve üst üste 3. Galibiyetini alır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.45

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona El Sadar’da zorlandı ama kazandı. Osasuna’yı Kounde ve Lewandowski’nin golleriyle 2-1 mağlup ettiler.