sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 10.09.2023

10 Eylül Pazar akşamı sahne alacak 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. EURO 2024 Eleme grubu mücadeleleriyle, hafta sonunda kazanmanızı dileriz.

Arnavutluk – Polonya: KGVAR, 1.74 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 10 Eylül Pazar akşamı yer alan EURO 2024 Elemeleri E grubu mücadelesinde, Arnavutluk ile Polonya karşı karşıya gelecek. S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Arnavutluk, Polonya’ya karşı bu hafta hem puan tablosunda avantajlı hem de iç sahada. Ev sahibi EURO 2024 Elemeleri E grubunda ilk 4 haftadan 7 puan toplamayı başarırken, Polonya, Moldova ve Faroe Adaları’nı geçerek, 2. sırada kendisine yer buldu. Sylvinho ve öğrencilerinin lider ile arasında ise sadece 1 puan fark bulunuyor. EURO 2024 iddiasını son 4 maça doludizgin taşımayı başaran Arnavutluk, sadece Polonya deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönerken, diğer 3 maçlık fikstürde ise Moldova, Faroe Adaları karşısında kazanıp, Çekya ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Grupta ilk haftadan itibaren kolay maç kaybetmeyeceğini bizlere gösteren Arnavutluk, bu kez Polonya karşısında kaybetmek istemiyor. Polonya sahalara galibiyetle döndü. Fernando Santos ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Faroe Adaları karşısında 2-0’lık galibiyete imza atarken, 4 haftalık fikstürden 6 puan çıkardı. Konuk ekip iç sahada 2’de 2 yapmayı başarırken, deplasmanda ise 2 maçta mağlubiyetten kurtulamadı. Dış sahada Moldova ve Çekya’ya karşı kaybeden Polonya, iç sahada ise Arnavutluk ve Faroe Adaları’nı mağlup etmeyi başardı. 2. sıradaki Arnavutluk ile arasında 1, lider ile arasında ise 2 puan fark bulunan Polonya, yarışın içerisinde kalmak için Arnavutluk karşısında bir kez daha kazanmak istiyor. Sahalara galibiyetle dönen konuk ekipte moraller yerinde. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, iki yakın rakip karşı karşıya geliyor. Kazanan gruptan çıkmak adına önemli bir avanta sağlayacak. İki takımında zorlu 90 dakikada etkili bir futbol sergileyeceğini ve 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

İrlanda Cumhuriyeti – Hollanda: 2.5 ÜST, 1.58 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; 10 Eylül Pazar günü İddaa fikstüründe yer alan EURO 2024 Elemeleri B grubu mücadelesinde, İrlanda Cumhuriyeti ile Hollanda karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. EURO 2024 Elemeleri B grubu kapsamında bu hafta Hollanda’yı sahasında konuk edecek olan İrlanda Cumhuriyeti, 4 haftalık fikstürü 3 puanla geride bıraktı. Stephen Kenny ve öğrencileri, grupta sadece en alt sırada yer alan ve 4 maçtan puan çıkaramayan Cebelitarık karşısında galip gelmeyi başarırken, geri kalan 3 haftadan puansız ayrıldı. Cebelitarık engelini iç sahada 3-0’lık galibiyetle geçmeyi başaran İrlanda Cumhuriyeti, Fransa’ya karşı iç sahada 1-0, deplasmanda ise 2-0’lık skorlarla mağlup olurken, Yunanistan deplasmanından ise 2-1’lik mağlubiyetle döndü. 5 takımın yer aldığı grubun 4. sırasında kendisine yer bulan ev sahibi, gruptan çıkma umutlarını korumak için, Hollanda karşısında kazanmak zorunda. Hollanda üst üste galibiyetlerle moral buldu. Portakallar göreve Ronald Koeman’ın gelişinin ardından, EURO 2024 Elemeleri B grubuna 4-0’lık Fransa hezimetiyle başlarken, Cebelitarık ve Yunanistan karşısında alınan üst üste galibiyetlerle, hem gruptan çıkma iddiasını korudu hem de güven tazeledi. Cebelitarık karşısında 3-0’lık galibiyete imza atan Hollanda, grupta 6 aylık aranın ardından çıktığı ilk maçta Yunanistan’ı 3-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı. Maç boyunca oyunun tek hakimi olmayı başaran Hollanda, golcüleriyle maça damga vurdu. Gakpo, Roon ve Weghorst’un golleri galibiyeti getirirken, son 2 golün asistini yapan ise Denzel Dumfries oldu. Liderlik iddiasını korumak isteyen Hollanda, bu hafta İrlanda Cumhuriyeti deplasmanında 3’te 3 yapmak istiyor. Hollanda grupta üst üste galibiyetlerle, liderlik iddiasını sürdürdü. Son 2 maçını 3 golle kazanan Hollanda, grupta güven vermeyi başardı. İlk 2 sıra şansı azalan İrlanda Cumhuriyeti’nin ise kazanmaktan başka şansı kalmadı. Zorlu mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Faroe Adaları – Moldova: MS 2, 2.73 (iddaa) – 3.25 (Bets10) ; 10 Eylül Pazar akşamı Türkiye saati ile 91:00’da başlama düdüğü çalınacak olan EURO 2024 Elemeleri E grubu mücadelesinde, Faroe Adaları ile Moldova kozlarını paylaşacak. Mücadeleye Torsvollur Stadı ev sahipliği yapacak. EURO 2024 Elemeleri E grubunda geçtiğimiz hafta itibariyle 4 hafta mücadeleleri sona ererken, ilk 3 haftanın en zayıf halkası olmaktan kurtulamayan Faroe Adaları, mağlubiyetlerine Polonya deplasmanında 2-0’lık skorla devam etti. 4 maçtan sadece 1 puan çıkarabilen Hakan Ericsson’un öğrencileri, sadece deplasmanda Moldova’ya karşı koymayı başardı. 4 maç sonunda kalesini 9 gole kapatamayan Faroe Adaları, rakip fileleri ise sadece 2 kez havalandırabildi. Moldova ile deplasmanda 1-1 berabere kalan ev sahibi, gruptan çıkma umutlarını büyük ölçüde kaybetmesine karşın, grupta ilk galibiyetini almak istiyor. Moldova yarışa devam dedi. EURO 2024 hedefindeki konuk ekip, E grubunun son haftasında Polonya engelini 3-2’lik galibiyetle geçmeyi başarırken, sürpriz galibiyetle ilk 2 sıra takibini sürdürmeyi başardı. Serghei Cleşcenco ve öğrencileri, 2-0 geriden gelerek tarihi bir geri dönüşe imza atarken, lider ile arasındaki puan farkını 3’te tutmayı başardı. İlk 2 hafta Faroe Adaları ve Çekya karşısında beraberliklerle yetinen Moldova, ardından Arnavutluk deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndü. Grupta ilk galibiyetini en kritik haftada alan konuk ekip, bu hafta iç sahada 1-1 berabere kaldığı Faroe Adaları karşısına çıkacak. Grubun en zayıf halkasına tek puan kaybı yaşayan takım Moldova oldu. Konuk ekipte bir kez daha hata yapmak istemiyor. Grupta rakibinden çok daha dirençli bir futbol sergileyen ve son hafta galibiyetiyle gruptan çıkma umutlarını koruyan Moldova, ilk maçta puan kaybettiği Faroe Adaları karşısında bu kez aynı hatayı tekrarlamayacak ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 7.50

Bets10 Bahis Oranı: 130.00