UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Letonya Galler İddaa Tahmini 11.09.2023

EURO 2024 Elemeleri D Grubunda son sırada bulunan Letonya iç sahada, Galler’i konuk edecek. Zorlu mücadele saat 21.45’de başlayacak ve Bets10 sitesinden takip edilebilecek.

Letonya ile Galler takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını inceleyecek olursak Letonya galibiyetine 7.20, beraberlik tercihine 4.40, Galler galibiyetine ise 1.52 verildiğini görüyoruz.

Letonya’nın Puanı Yok

Letonya, 3 gün önce konuk olduğu Hırvatistan deplasmanından farklı bir mağlubiyet ile ayrıldı. Rakibine 5-0 kaybeden Letonya’nın son sırada yer aldığını belirtelim. Grupta oynadığı 4 maçta puan alamayan ve son sırada yer alan Letonya’nın herhangi bir iddiası da bulunmuyor. 4 maçı da mağlubiyet ile geçen Letonya, bugün Galler ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Letonya’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Galler’den Tek Galibiyet

Galler’in grupta sadece 1 galibiyeti var. Oynadıkları 4 maçta 4 puan toplayan Galler’in gösterdiği performans pek iç açıcı değil. Gruptan çıkma şansları var ama bunun kolay olmadığını da belirtelim. Haziran ayında Türkiye deplasmanında 2-0 kaybeden Galler, 4. Sırada kalmıştı. 2. Sıradaki Hırvatistan’ın 1 puan gerisindeler ama rakibinin 1 maçı eksik. Bu hafta Letonya’ya konuk olacak Galler’in kazanmaktan başka çaresi yok. Karşılaşma öncesinde Galler’de Joseff Morrell kart cezalısı.

Letonya – Galler Maç Bilgileri

Letonya – Galler Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve S SPORT 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Daugava Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galler’de Joseff Morrell kart cezalısı.

Letonya'nın ilk 11’i Belli mi?

Letonya’nın muhtemel kadrosu: Pavels Steinbors, Vladislav Sorokins, Daniels Balodis, Antonijs Cernomordijs, Kristers Tobers, Vladislav Gutkovskis, Janis Ukaunieks, Roberts Savalnieks, Arturs Zjuznis, Roberts Uldrisis, Andrejs Ciganiks

Galler'in ilk 11’i Belli mi?

Galler’in muhtemel kadrosu: Danny Ward, Ben Davies, Chris Mepham, Joe Rodon, Ethan Ampadu, Neco Williams, Harry Wilson, Aaron Ramsey, Connor Roberts, Daniel James, Kieffer Moore

İddaa Tahmini

Letonya grubun en zayıf halkası. 3 gün önce konuk oldukları Hırvatistan deplasmanında 5-0 mağlup oldular. Grupta 4 maç sonunda puanı bulunmayan Letonya’nın son sırada yer aldığını belirtelim. Galler’in ise gruptan çıkma şansı var ama bunun kolay olmadıüğını belirtmek gerekiyor. 4 maçta 4 puan toplayan Galler’in bugün kazanmaktan başka çaresi yok. Letonya deplasmanında da maçın favorisiler. Galler’den 3 puan beklentim var. Son sıradaki Letonya’yı mağlup ederek 3 puan almayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.31

Betelli Oranı: MS, Oran 1.52

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Galler rahat bir galibiyet aldı. Letonya engelini 2-0 ile geçerek 3 puanı aldılar.