UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Ermenistan Hırvatistan İddaa Tahmini 11.09.2023

EURO 2024 Elemeleri D Grubu heyecanı sürüyor. Liderlik hesapları yapayan Hırvatistan deplasmanda, Ermenistan’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 19.00’da start alacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Ermenistan ve Hırvatistan arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Ermenistan kazanır 9.20, beraberlik 5.05, Hırvatistan kazanır ise 1.39 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile 2.5 ÜST tercihinin 20.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Ermenistan 1 Puanla Döndü

Ermenistan, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Türkiye deplasmanından puan çıkartmayı başardı. Güçlü rakibine karşı sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Oleksandr Petrakov’un ekibinde moraller yerinde. Bu hafta ise 2. Sıradaki Hırvatistan’ı konuk edecekler. Hırvatistan karşısında kazanırlarsa, grupta 2. Sıraya yükseleceklerini belirtelim. Son 3 maçını kaybetmeyen ve bu maçlarda 7 puan toplayan Ermenistan, Hırvatistan karşısında da sürpriz peşinde. Maç öncesinde Ermenistan’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hırvatistan Liderlik Aşkına

Hırvatistan 3 gün önce karşı karşıya geldiği Letonya karşısında farklı bir galibiyet aldı. Rakibini 5 golle geçtiler ve grup liderliği umutlarını devam ettirdiler. Lider Türkiye’nin puan kaybettiği haftada kazanan Zlatko Dalic’in öğrencileri 2. Sıraya yükseldi. Üstelik Hırvatistan’ın Türkiye’ye nazaran 2 maçı da kesik ve aralarında 3 puanlık fark var. Hırvatistan bugün Ermenistan’ın konuğu olacak. Kazanmaları halinde grup liderliğine yükselecekler. Maç öncesinde Hırvatistan’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ermenistan – Hırvatistan Maç Bilgileri

Ermenistan – Hırvatistan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT PLUS kanalından canlı olarak yayınlanacağını ve mücadelenin saat 19.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vazgen Sargsyan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ermenistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Ermenistan’ın muhtemel kadrosu: David Yurchenko, Andre Calisir, Varazdat Haroyan, Hrayr Mkoyan, Jordy Monroy, Hovhannes Hambardzumyan, Artak Grigoryan, Khoren Bairamyan, Eduard Spertsyan, Lucas Zelarrayan, Tigran Barseghyan

Hırvatistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Hırvatistan’ın muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Borna Sosa, Jasko Gvardiol, Dejan Lovren, Josip Juranovic, Mateo Kovacic, Luka Modric, Marcelo Brozovic, Nikola Vlasic, Ivan Perisic, Andrej Kramaric

İddaa Tahmini

Ermenistan’ın gruptan çıkma umutları devam ediyor. 3 gün önce Türkiye’ye konuk olan Ermenistan, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. 3. Sırada yer alan Ermenistan bu hafta Hırvatistan’ı konuk edecek. Hırvatistan’da ise moraller yerinde. Geçen hafta Letonya’yı 5 golle geçtiler. 3 maçta 7 puan toplayan Hırvatlar, grup liderliği için oynuyor. Bugün kazanmaları halinde grupta liderliğe yükselecekler. Gollü ve zevkli bir karşılaşma bekliyorum. En az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.58

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hırvatistan tek golle kazandı. Ermenistan’ı deplasmanda 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular.