İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Tottenham İddaa Tahmini 24.09.2023 

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Tottenham deplasmanda, Arsenal’ın konuğu olacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacağını belirtelim. 

Arsenal ve Tottenham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Arsenal kazanır 1.72, beraberlik 4.40, Tottenham kazanır ise 4.45 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın 2.5 ÜST tercihine 20.00 oran veriliyor. 

Arsenal’dan 3 Puan 

Arsenal Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı 3 puan ile geçti. Goodison Park’da konuk oldukları Everton’ı Trossard’ın şık golüyle 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Premier Lig’de geride kalan 5 haftada 4. Galibiyetini alan Arsenal, tek puan kaybını ise Fulham karşısında yaşadı. Hafta içi PSV karşısında 4 golle kazanan Londra ekibi, Şampiyonlar Ligi’ne 3 puan ile girdi. Bu hafta sonu Kuzey Londra derbisinde Tottenhma’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Arsenal’da Jurrien Timber, Gabriel Martinelli ve Mohamed Elneny’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Tottenham 4 Maçtır Kazanıyor 

Tottenham Premier Lig’de son haftalarda üst üste galibiyetler alıyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Sheffield United’ı 2-1 mağlup etme başardılar. Uzatma dakikalarında arka arkaya bulduğu gollerle kazanan Londra ekibi galibiyet serisini 4 maça çıkarttı. Kuzey Londra derbisinde bu hafta Arsenal’a konuk olacaklar. Ange Postecoglou yönetiminde bu sezon iyi sonuçlar alan Tottenham, Emirates’de Arsenal karşısında sürpriz peşinde. Maç öncesinde Tottenham’da Giovani Lo Celso, Rodrigo Bentancur, Bryan Gil ve Ivan Perisic’in sakatlıkları bulunuyor. 

Arsenal – Tottenham Maç Bilgileri

Arsenal – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Jurrien Timber, Gabriel Martinelli ve Mohamed Elneny’nin sakatlıkları devam ediyor. Tottenham’da Giovani Lo Celso, Rodrigo Bentancur, Bryan Gil ve Ivan Perisic’in sakatlıkları bulunuyor. 

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Ben White, Gabriel, Jurrien Timber, Kieran Tierney, Declan Rice, Emile Smith Rowe, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Destiny Udogie, Micky van de Ven, Cristian Romero, Emerson Royal, Yves Bissouma, Oliver Skipp, James Maddison, Heung Min Son, Dejan Kulusevski, Ricarlison

İddaa Tahmini

Arsenal’da moraller yerinde. Geçen hafta Goodison Park’da Everton’ı 1-0 mağlup ettiler. Önemli bir 3 puan alan Arsenal, zirve takibini sürdürüyor. Tottenham ise geçen hafta Sheffield United’ı 2-1 ile geçti. 1-0 geriye düştükleri maçı 2-1 kazandılar ve galibiyet serisini 4 maça çıkarttılar. Emirates’e formda ve moralli geliyorlar. Kuzey Londra derbisinde gollü bir karşılaşma bekliyorum. Tercihimi 2.5 gol üstünden yana kullanacağım. En az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.55

Bets10 Oranı: KGVAR ve2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Kuzey Londra derbisinde kazanan çıkmadı. Mücadele 2-2 sona erdi.