Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Clermont PSG İddaa Tahmini 30.09.2023

Clermont evinde PSG‘yi konuk edecek. Fransa Ligue 1′in 7. haftasında kapsamında 30 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak mücadeleyi, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

intobet, Clermont galibiyetine 6.40, beraberliğe 4.95, PSG galibiyetine ise 1.47 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Clermont En Alt Sırada

Fransa Ligue 1’in 6. haftasında Le Havre deplasmanına konuk olan Clermont cephesinde, hem savunma zafiyetleri hem de puan kayıpları devam etti. Erken gelen gollerle oyundaki etkisini kaybeden Clermont, ilk 7 dakikada 2-0 geriye düştü. İlk yarının son dakikasında Oumar Konate’nin golüyle farkı 1’e indirmeyi başarsalar da, ikinci yarıda etkili bir futbol sergileyemediklerini söyleyelim. İlk 5 haftadan 4 mağlubiyet, 1 beraberlikle ayrılan Pascal Gastien’in öğrencileri, geçtiğimiz haftayla birlikte en alt sıraya demir attı. Sadece Toulouse deplasmanından puan çıkarabilen ekip, Monaco, Reims, Nantes ve Le Havre’ye karşısında ise mağlubiyetlerden kurtulamadı. Kalesine tam 12 gol gören Clermont, henüz hiçbir rakibine karşı kalesini gole kapatamadı.

PSG Vites Yükseltti

PSG önce Şampiyonlar Ligi ardından Fransa Ligue 1’de gol yemeden aldığı farklı galibiyetlerle yükselişe geçti. Fransa Ligue 1’in son şampiyonu yenilenen kadrosuyla, son haftalarda yükselişe geçti. Şampiyonlar Ligi öncesi sezonun ilk mağlubiyetini iç sahada en yakın rakibi Nice karşısında alan konuk ekip, liderlik şansını rakibine kaptırdı. Nice mağlubiyetinin ardından önce Dortmund’a karşı 2-0 ardından Marsilya’ya karşı iç sahada 4-0’lık galibiyetler aldılar. Son 180 dakika kalesinde gole geçit vermeyen ve rakip fileleri 6 kez havalandıran Luis Enrique’nin öğrencileri, lider ile ligde arasındaki puan farkını 2’ye kadar indirdi. Yükselen performans grafiğini galibiyetle sürdürmek isteyen PSG, bu hafta Fransa Ligue 1’in en alt sırasında yer alan Clermont’a deplasmanda konuk olacak. Bu sezon 2 deplasman maçında mağlubiyete yer vermediklerini ve 4 puan aldıklarını söyleyelim.

Clermont – PSG Maç Bilgileri

Clermont – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gabriel Montpied Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Clermont takımında önemli bir eksik bulunmuyor. PSG’de bu hafta Marco Asensio, Nuno Mendes ve Presnel Kimpembe’nin sakatlıkları bulunuyor.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Mory Diaw, Florent Ogier, Florent Ogier, Neto, Muhammed Cham Saracevic, Aïman Maurer, Nassim L’Ghoul, Yohann Magnin, Jim Allevinah, Grejohn Kyei.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Timothee Pembele, Lucas Hernández, Zaire Emery, Danilo Pereira, Vitor Ferreira, Vitinha, Warren Zaire Emery, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in son şampiyonu PSG, iki kulvarda birden yükselişe geçti. Şampiyonlar Ligi’nden galibiyetle dönen Luis Enrique’nin öğrencileri, galibiyetlerine ligde Marsilya karşısında devam etti. 2 maçtan rahat galibiyetler alan PSG, rahat galibiyetlerine bu hafta bir yenisini daha ekleyecektir.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.90

intobet Oranı: H2, Oran 2.17

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG yıldızları Clermont savunmasını aşamadı. Ligue 1’in zayıf halkası Clermont karşısında golsüz beraberlikle sahadan ayrılan PSG, lider ile puan farkının açılmasına engel olamadı.