Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Ankaragücü İddaa Tahmini 30.09.2023

Trendyol Süper Lig’de son 5 maçını kazanan Galatasaray evinde, Ankaragücü’nü ağırlayacak. Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Galatasaray ile Ankaragücü takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Galatasaray galibiyetine 1.38, beraberlik tercihine 5.81, Ankaragücü galibiyetine ise 8.04 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde bu maçın H1 oranının 20.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Galatasaray 5 Maçtır Kazanıyor 

Galatasaray hafta içi konuk olduğu İstanbulspor deplasmanından 3 puan ile döndü. Mauro Icardi’nin attığı tek golle 1-0 kazandılar ve 3 puanın sahibi oldular. Süper Lig’de üst üste 5. Galibiyetini elde eden Sarı Kırmızılılar maç fazlasıyla da liderliğe yükseldi. Bu sezon ilk 6 haftada 16 puan toplayan Okan Buruk’un ekibi yine şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri. Önümüzdeki hafta sonu Old Trafford’da Manchester United ile Şampiyonalar Ligi maçına çıkacak olan Galatasaray, bu maç öncesinde Süper Lig’de Ankaragücü’nü konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da Kazımcan Karataş’ın sakatlığı bulunuyor. 

Ankaragücü’nden Tek Galibiyet 

Ankaragücü geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Konyaspor ile yenişemedi. Maçın başında Bajic’in golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Tolunay Kafkas’ın ekibinin geride kalan 6 haftada tek galibiyeti bulunuyor. 2 hafta önce konuk oldukları Sivasspor deplasmanında 3-1 kazanmışlardı. Bu hafta Galatasaray’a konuk olacak Ankaragücü’nü zor bir 90 dakika bekliyor. Karşılaşma öncesinde Ankaragücü’nde Stelios Kitsou ve Ali Sowe’un sakatlıkları bulunuyor. 

Galatasaray – Ankaragücü Maç Bilgileri

Galatasaray – Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Kazımcan Karataş’ın sakatlığı bulunuyor. Ankaragücü’nde Stelios Kitsou ve Ali Sowe’un sakatlıkları bulunuyor. 

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Angelino, Lucas Toreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Hakim Ziyech, Mauro Icardi

Ankaragücü'nün ilk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Efkan Bekiroğlu, Giorgi Beridze, Riad Bajic

İddaa Tahmini

Galatasaray hafta içi erteleme maçında İstanbulspor ile karşı karşıya geldi ve mücadeleyi 1-0 kazandı. İcardi’nin tek golüyle 3 puanı alan Galatasaray galibiyet serisini 5 maça çıkarttı. Bu sezon Rams Park’da oynadıkları 2 maçı da kazandılar. Bu hafta Ankaragücü karşısında da net favoriler. Ankaragücü ise son 2 haftada 4 puan topladı. Sivasspor galibiyetinin ardından Konyaspor ile 1-1 berabere kaldılar. Galatasaray deplasmanında işleri zor. Okan Buruk’un ekibi taraftarı önünde rahat bir galibiyet alır ve Manchester United maçı öncesinde moral bulur.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.58

Bets10 Oranı: H1, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray’da galibiyet serisi devam etti. Ankaragücü karşısında 1-0 geriye düştükleri maçı 2-1 kazanarak üst üste 6. galibiyetini aldılar.