Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Pendikspor İddaa Tahmini 30.09.2023

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Pendikspor deplasmanda, Trabzonspor karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Trabzonspor ve Pendikspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Trabzonspor kazanır 1.55, beraberlik 4.65, Pendikspor kazanır ise 6.26 olarak açıklanmış.

Trabzonspor Üstünlüğünü Koruyamadı 

Trabzonspor’un 2 maçlık galibiyet serisi geçen hafta sona erdi. Hatayspor deplasmanına konuk olan Nenad Bjelica’nın ekibi 2-0 öne geçtiği maçtan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. 90+7’de yediği golle sahadan puansız ayrılan Trabzonspor bu sezon Süper Lig’de 3. Kez mağlubiyet yaşadı. Geride kalan 6 haftada 9 puan toplayabildiler ve zirve yarışının uzağında kaldılar. Bordo Mavililer bu hafta sonu ise Pendikspor ile karşılaşacak. Kazanarak moral bulmak isteyen Trabzonspor’da Joaquin Fernandez, Hüseyin Türkmen ve Mislav Orsic’in sakatlıkları sürüyor. 

Pendikspor Alt Sıralarda 

Pendikspor geçtiğimiz haftayı Süper Lig’de beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldılar. Galibiyet hasretini sürdüren Pendikspor, Süper Lig’de üst üste 6 maçtır kazanamıyor. Bu sezon Süper Lig’de galibiyeti bulunmayan 3 takımdan biri olan Osman Özköylü’nün ekibi bu hafta Trabzonspor deplasmanına konuk olacak. Pendikspor’un bu hafta işi son derece zor. Karşılaşma öncesinde Pendikspor’da Alpaslan Öztürk’ün sakatlığı sürüyor. 

Trabzonspor – Pendikspor Maç Bilgileri

Trabzonspor – Pendikspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Joaquin Fernandez, Hüseyin Türkmen ve Mislav Orsic’in sakatlıkları sürüyor. Pendikspor’da Alpaslan Öztürk’ün sakatlığı sürüyor. 

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Larsen, Joaquin Fernandez, Stefano Denswil, Eren Elmalı, Dimitrios Kourbelis, Edin Visca, Abdülkadir Ömür, Enis Bardhi, Anastasios Bakasetas, Paul Onuachu

Pendikspor'un ilk 11’i Belli mi?

Pendikspor’un muhtemel kadrosu: Burak Öğür, Joher Rassoul, Welinton, Georgios Tzavellas, Nuno Sequeira, Josip Vukovic, Gökcan Kaya, Aias Aosman, Halil Akbunar, Görkem Bitin, Thuram

İddaa Tahmini

Trabzonspor’da moraller bozuk. 2 maçlık galibiyet serisi geçen hafta sona eren Trabzonspor, Hatayspor deplsamanında 2-0 öne geçtiği maçı 3-2 kaybetmişti. Son saniyede yedikleri golle dramatik bir yenilgi aldılar. Pendikspor ise Süper Lig’in zayıf halkası diyebiliriz. Henüz ligde galibiyetleri yok. Geçen hafta Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldılar ve 6 maçtır kazanamıyorlar. Trabzonspor maçın favorisi. Pendikspor karşısında kazanarak moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.33

Mobilbahis Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor evinde kazandı. Pendikspor’u 2-1 mağlup ederek moral buldular.