Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

İstanbulspor Antalyaspor Bahis Tahmini 30.09.2023

Trendyol Süper Lig’de üst üste 5 maçtır kazanamayan İstanbulspor iç sahada, Antalyaspor’u ağırlayacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

İstanbulspor ve Antalyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. İstanbulspor kazanır 2.90, beraberlik 3.72, Antalyaspor kazanır ise 2.45 olarak açıklanmış.

İstanbulspor Düşme Hattında 

İstanbulspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Hafta içi erteleme maçında Galatasaray’ı konuk eden İstanbulspor rakibine 1-0 kaybetti. Çok fazla etkili olamadıkları maçta haklı bir galibiyet aldılar. Kaleci David Jensen’in de birçok kurtarışı olduğunu belirtelim. Süper Lig’de üst üste 5 maçtır kazanamayan İstanbulspor düşme hattında yer alıyor. Öte yandan geçtiğimiz hafta Fatih Tekke ile de yollar ayrıldı. Bu hafta sonu Antalyaspor’u konuk edecek İstanbulspor’da Simon Deli’nin sakatlığı sürüyor. 

Antalyaspor Evinde Kazandı 

Antalyaspor geçtiğimiz hafta sezonun ilk galibiyetini aldı. İç sahada konuk ettikleri Samsunspor’u 2 golle geçtiler ve Süper Lig’de bu sezon ilk kez 3 puan sevinci yaşadılar. Bir önceki hafta Fenerbahçe deplasmanında iyi bir oyun ortaya koymuşlardı ama üstünlüklerini koruyamayarak rakibine 3-2 kaybetmişlerdi. 5 maçlık kazanamama serisine son veren Nuri Şahin’in öğrencileri bu hafta sonu İstanbulspor’un konuğu olacak Maçın favorisi olarak gösterilen Antalyaspor’da Jakub Kaluzinski’nin sakatlığı devam ediyor. 

İstanbulspor – Antalyaspor Maç Bilgileri

İstanbulspor – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İstanbulspor’da Simon Deli’nin sakatlığı sürüyor. Antalyaspor’da Jakub Kaluzinski’nin sakatlığı devam ediyor. 

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Ali Yaşar, Mehmet Yeşil, Okan Erdoğan, Demeaco Duhaney, Florian Loshaj, Muammer Sarıkaya, Valon Ethemi, Jackson, Alassane Ndao, İbrahim Yılmaz

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Atabaerk Dadakdeniz, Bünyamin Balcı, Ömer Toprak, Veysel Sarı, Güray Vural, Jakub Kaluzinski, Fredy, Deni Milosevic, Erdoğan Yeşilyurt, Samm Larsson, Adam Buksa

İddaa Tahmini

Antalyaspor geçen hafta Samsunspor’u iç sahada 2-0 mağlup ederek 3 puanı kaptı. Süper Lig’de bu sezon ilk kez galibiyet sevinci yaşadılar. İstanbulspor ise galibiyet hasretini devam ettirdi. Hafta içi Galatasaray’a erteleme maçında 1-0 kaybettiler. Süper Lig’de üst üste 5 maçtır kazanamıyorlar ve düşme hattındalar. Gollere yöneleceğim. Antalyapsor hücumda üretken ama savunması güven vermiyor. Tercihim 2.5 gol üstü.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.54

Betroad Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Antalyaspor 1-0 geriye düştüğü maçtan 3 puan çıkarttı. Konuk oldukları İstanbulspor deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile döndüler.