Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Hatayspor Bahis Tahmini 30.09.2023

Trendyol Süper Lig’de geçen haftayı 3 puan ile geçen Hatayspor deplasmanda, Sivasspor’un konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 13.30’da Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

SivassporHatayspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Sivasspor kazanır 2.12, beraberlik 3.72, Hatayspor kazanır ise 3.58 olarak açıklanmış.

Sivasspor’da Puan Kayıpları Sürüyor 

Sivasspor Süper Lig’de puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olan Yiğidolar, karşılaşmadan 1 puan ile ayrıldı. Öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar ve mücadeleyi 1-1’lik beraberlik ile tamamladılar. Süper Lig’de bu sezon 6 haftada tek galibiyeti bulunan Sivasspor’un son 4 maçında da puan kaybı yaşadığını belirtelim. Bu sezon tek galibiyetini ligin 2. Haftasında Gaziantep FK deplasmanında alabildiler. Bu hafta sonu Hatayspor’u konuk edecek Sivasspor’da Gerson Rodrigues’in sakatlığı sürüyor. 

Hatayspor 6 Maçtır Kaybetmiyor 

Hatayspor Süper Lig’de yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta Trabzonspor’u konuk eden Volkan Demirel’in öğrencileri sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı. 2-0 geriye düştüğü maçta son yarım saatlik dilimde 3 gol bularak müthiş bir galibiyete imza atan Hatayspor’da moraller yerinde. Özellikle bu sezon iç sahada çok etkili bir performans gösteriyorlar. Süper Lig’de 6 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Hatayspor bu hafta Sivasspor’un konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Hatayspor’da eksik bulunmadığını belirtelim. 

Sivasspor – Hatayspor Maç Bilgileri

Sivasspor – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 13.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hatayspor’u konuk edecek Sivasspor’da Gerson Rodrigues’in sakatlığı sürüyor. 

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Caner Osmanpaşa, Samba Camara, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Yunus Konak, Samu Saiz, Emrah Başsan, Ahmed Musa, Rey Manaj

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Erce Kardeşler, Engin Aksoy, Guy Kilama, Burak Bekaroğlu, Kamil Ahmet Çörekçi, Görkem Sağlam, Ömer Faruk Beyaz, Giorgi Aburjania, Joelson Fernandes, Oluwafisayo Bashiru, Carlos Strandberg

İddaa Tahmini

Sivasspor geçen hafta konuk olduğu Çaykur Rizespor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndü. Süper Lig’de son 4 maçtır kazanamıyorlar ve moraller bozuk. Hatayspor ise Trabzonspor’u 3-2 mağlup etti. 90+7’de buldukları golle 3 puanı aldılar. Süper Lig’de 6 maçtır da kaybetmiyorlar. Hatayspor’u favori görüyorum ama Sivasspor’un reaksiyon göstermesi gerekiyor. Bu sebeple gollere yöneleceğim. Hem Sivasspor hem de Hatayspor gol bulmayı başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklentilerin aksine maçta gol sesi çıkmadı. Karşılaşma 0-0 sona erdi.