Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Monaco Marsilya İddaa Tahmini 30.09.2023

İddaa fikstüründe 30 Eylül Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, iki ezeli rakip Monaco ile Marsilya kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Monaco galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.95, Marsilya galibiyetine ise 2.98 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.53, 2.5 Alt 2.50 oran kazandırıyor.

Monaco Liderliği Kaybetti

Fransa Ligue 1’de haftaya namağlup lider çıkan Monaco, iç sahada ağırladığı Nice karşısında üzücü bir sonla karşı karşıya kaldı. Yeni sezonun ilk mağlubiyetini 1-0’lık skorla alan Monaco’da, sergilenen futbol ve kaçan gollere baktığımızda, mağlubiyeti hak etmediklerini söyleyebiliriz. İlk 5 haftada rakip fileleri 15 kez havalandıran Adi Hütter’in öğrencileri, Nice karşısında 2 kez penaltı fırsatından yararlanamadı. Folarin Balogun 2 kez öne geçme fırsatını teperken, bitime saniyeler kala kalelerinde mağlubiyet golünü gördüler ve liderliği Nice’a kaptırdılar. Fransa Ligue 1’de ilk 5 haftayı 3 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan ve harika bir sezon başlangıcına imza atan Monaco, derbi mağlubiyetini bir başka derbi galibiyetiyle unutturmak istiyor. Bu hafta iç sahada Marsilya’yı konuk edecekler.

Marsilya Yeni Hocasını Buldu

Marsilya erken bir teknik adam değişikliği yaşarken, Fransa Ligue 1’de galibiyet adına zorlanmaya devam etti ve sezonun ilk mağlubiyetini yaşadı. Marcelino ile yollarını ayıran konuk ekip, Şampiyonlar Ligi vedası ve Fransa Ligue 1’in ilk 5 haftasında alınan 3 beraberlikle birlikte, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. Geçici olarak göreve Jacques Abardonado gelirken, geçtiğimiz hafta PSG derbisinden 4-0’lık hezimetle döndüler. Yeni hocasını hafta içinde belirleyen Marsilya, göreve Gennaro Gattuso’yu getirdi. Yeni hocasıyla ilk sınavını Monaco deplasmanında verecek olan Marsilya, zor günlerden çıkış bileti arıyor. 6 haftanın 4’ünde kalesini gole kapatamayan konuk ekip, yeni sezonda savunma zafiyetleriyle dikkat çekerken, PSG golcülerine karşı son derece kötü bir sınav verdi.

Monaco – Marsilya Maç Bilgileri

Monaco – Marsilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco takımında Mohammed Salisu, Edan Diop, Ben Seghir ve Breel Embolo’nun sakatlıkları devam ediyor. Marsilya’da ise Ismaila Sarr ve Pape Gueye’nin sakatlıkları devam ediyor.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Caio Henrique, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Eliot Matazo, Jean Lucas, Krepin Diatta, Myron Boadu, Mohamed Camara, Takumi Minamino, Soungoutou Magassa.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Samuel Gigot, Ruslan Malinovskyi, Renan Lodi, Jonathan Clauss, Valentin Rongier, Azzedine Ounahi, Chancel Mbemba, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Iliman Ndiaye.

İddaa Tahmini

Yenilmezlik serisi sona eren Monaco, harika oyununa rağmen Nice karşısında sezonun ilk mağlubiyetini almaktan kurtulamadı. İlk 6 hafta performansıyla güven vermeye devam eden Monaco, mağlubiyete rağmen iyi bir oyun sergiledi. Monaco’nun bu hafta iç sahada kazanacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.91

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.20

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Monaco iç sahada beklediğimiz gibi kazandı. Ev sahibi ezeli rakibi karşısında yaptığı savunma hatalarını, harika hücum performansıyla telafi etti. 5 gole sahne olan mücadelede, 3 puanı 3 golle aldılar.