İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad Mallorca Bahis Tahmini 21.10.2023

İspanya La Liga’da 3 maçlık galibiyet serisi sona eren Real Sociedad evinde, Mallorca ile karşılaşacak. Saat 15.00’de başlayacak mücadele S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Real Sociedad ile Mallorca zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Real Sociedad galibiyetinin 1.58, beraberlik tercihinin 3.75, Mallorca galibiyetinin ise 7.20 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Real Sociedad Deplasmanda Kaybetti 

Real Sociedad La Liga’da bu sezon 2. Kez mağlubiyet yaşadı. Milli maç arasından önceki hafta konuk oldukları Atletico Madrid deplasmanında 2-1 kaybettiler. Maçın son dakikalarında yedikleri golle mağlup olan Real Sociedad’ın 3 maçlık galibiyet serisi de sona ermiş oldu. La Liga’da bu sezon 9 hafta geride kaldı ve Real Sociedadın 15 puanı var. Özellikle Anoeta’da iyi sonuçlar alan Imanol’un ekibi taraftarı önünde oynadığı 5 maçı da kaybetmedi. Bu hafta sonu konuk edecekleri Mallorca karşısında da maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Real Sociedad’da Martin Merquelanz’ın sakatlığı bulunuyor. 

Mallorca 4 Maçtır Kazanamıyor 

Mallorca La Liga’da bu sezon istediği sonuçları alamıyor. Javier Aguirre’nin ekibinin geride kalan 9 haftada sadece 1 galibiyet alabildiğini belirtelim. Ligde tek galibiyetini Celta Vigo deplasmanında alan Mallorca, son 4 haftayı ise puan kaybı ile geçti. Milli maç arasından önceki hafta iç sahada konuk ettikleri Valencia ile 1-1 berabere kaldılar. La Liga’da alt sıralarda yer alan Mallorca bu hafta sonu Anoeta’da Real Sociedad’ın konuğu olacak. Maç öncesinde Mallorca’da Antonio Raillo’nun sakatlığı devam ediyor. 

Real Sociedad – Mallorca Maç Bilgileri

Real Sociedad – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.00’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Martin Merquelanz’ın sakatlığı bulunuyor. Mallorca’da Antonio Raillo’nun sakatlığı devam ediyor. 

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Hamari Traore, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Aihen Munoz, Brais Mendez, Martin Zubimendi, Benat Turrientes, Takefuso Kubo, Mikel Oyarzabal, Umar Sadıq

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Giovanni Gonzelez, Martin Valjent, Jose Copete, Jaume Costa, Dani Rodriguez, Omar Mascarell, Manu Morlanes, Amath Ndiaye, Vedat Muriqi

İddaa Tahmini

Real Sociedad milli araya mağlubiyet ile girdi. Wanda Metropolitano’da konuk oldukları Atletico Madrid’e 2-1 kaybettiler. Oyarzabal’ın tek golü puan almalarına yetmedi. 3 maçlık galibiyet serisi sonlanan Imanol’un ekibi bu hafta Mallorca’yı ağırlayacak. Mallorca’nın ligde tek galibiyeti var. Üst üste 4 maçtır da kazanamıyorlar. Anoeta’da Real Sociedad’ı favori görüyorum. Mallorca engelin rahat geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.36

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Sociedad tek golle kazandı. Anoeta’da Mallorca engelini 1-0 ile geçtiler.