UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Roma Slavia Prag İddaa Tahmini 26.10.2023

26 Ekim Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak olan UEFA Avrupa Ligi G Grubu 3. hafta mücadelesinde, Roma ile Slavia Prag kozlarını paylaşacak. Mücadelenin yayın ekranı EXXEN platformu.

Betelli Roma galibiyetine 1.85, beraberliğe 3.75, Slavia Prag galibiyetine ise 4.45 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.87, 2.5 Alt 1.98 olarak verilmiş.

Roma’da Moraller Yüksek

Milli ara dönüşü sakatlıklarla boğuşan Roma, İtalya Serie A Ligi’nde galibiyetlerine devam etmeyi başardı. Evinde ağırladığı Monza karşısında 1-0’lık galibiyete imza atan Jose Mourinho ve öğrencileri, bu sezon ligde ilk kez üst üste 3. galibiyetine imza attı. Harika bir kadro kurmasına rağmen ilk 6 haftanın 5’inde puan kaybeden Roma, son 3 haftada Frosinone, Cagliari ve Monza engellerini kayıpsız geçti. UEFA Avrupa Ligi’nde ise ligin aksine iyi bir başlangıca imza atan Roma, ilk 2 haftayı kayıpsız geçti. FC Sheriff ve Servette karşısında üst üste galibiyetlere imza atan ev sahibi, bu hafta en yakın rakibi Slavia Prag ile liderlik için mücadele edecek. Milli aradan galibiyetle dönen Roma’da moraller yüksek.

Slavia Prag Mağlubiyetle Tanışmadı

Slavia Prag’ı mağlup edebilen çıkmadı. İki kulvarda birden yoluna namağlup devam etmeyi başaran Jindrich Trpisovsky’nin öğrencileri, hem Çekya Ligi’nde hem de UEFA Avrupa Ligi’nde liderlik iddiasını sürdürüyor. Milli ara dönüşü ligde Slovacko’ya karşı iç sahada 2-0’lık galibiyete imza atan konuk ekip, 12 hafta sonunda 9. galibiyetini aldı ve lider ile arasındaki puan farkını 2’ye indirdi. UEFA Avrupa Ligi’nde ise Servette’ye karşı iç sahada 2-0’lık, FC Sheriff’e karşı iç sahada 6-0’lık galibiyetlere imza attılar. Grupta harika bir performans sergileyen ve averaj farkıyla liderlik koltuğunda oturan konuk ekip, bu hafta liderliği paylaştığı Roma’ya karşı deplasmanda galibiyet arayacak. Namağlup seriyi sürdürmek isteyen Slavia Prag, hem savunma hem de hücum performansıyla güven vermeye devam ediyor.

Roma – Slavia Prag Maç Bilgileri

Roma – Slavia Prag Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma’da bu hafta Paulo Dybala, Renato Sanches, Lorenzo Pellegrini, Tammy Abraham ve Marash Kumbulla’nın sakatlıkları devam ediyor.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Leonardo Spinazzola, Obite Evan N’Dicka, Gianluca Mancini, Rick Karsdorp, Edoardo Bove, Houssem Aouar, Bryan Cristante, Leandro Paredes, Andrea Belotti, Romelu Lukaku.

Slavia Prag'ın ilk 11’i Belli mi?

Slavia Prag’ın muhtemel kadrosu: Ondrej Kolar, Igoh Ogbu, Jan Boril, David Doudera, Tomas Vlcek, Christos Zafeiris, Mojmir Chytil, Jakub Hromada, Muhamed Tijani, Ivan Schranz, Matej Jurasek.

İddaa Tahmini

Avrupa Ligi’nde sezona 2’de 2 yaparak başlayan ve lidrlik koltuğunu paylaşan Roma ile Slaviaa Prag, ilk maçlar sona ererken karşı karşıya geliyor. Lider olarak sahadan ayrılmak isteyen iki formda takımın mücadelesinde, devre arasına eşitlikle girileceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.01

Betelli Oranı: İY 0, Oran 2.20

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Roma ilk yarıda bulduğu Edoardo Bove ve Romelu Lukaku’nun golleriyle galibiyete uzandı. Slavia Prag karşısında ilk yarıyı önde kapatan İtalya temsilcisi, ikinci yarıda ise skorun değişmesine izin vermedi ve 3 puanı cebine koydu.