İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Real Madrid İddaa Tahmini 28.10.2023

İspanya La Liga’da haftanın merakla beklenen maçı. Lider Real Madrid deplasmanda, Barcelona’ya konuk oluyor. Karşılaşma saat 17.15’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Barcelona ve Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Barcelona kazanır 2.45, beraberlik 3.70, Real Madrid kazanır ise 2.75 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. KGVAR ve 2.5 ÜST tercihi 20.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Barcelona Zirve Takibini Sürdürüyor 

Barcelona milli araya puan kaybı ile girmişti ama milli ara dönüşünde Athletic Bilbao karşısında kazanarak 3 puan almayı başardılar. İç sahada konuk ettikleri Athletic Bilbao’yu 1-0 mağlup eden Barcelona moral buldu. Barcelona’ya galibiyeti getiren gol ise Marc Guiu’dan geldi. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Shakhtar Donetsk engelini 2-1 ile geçen Barcelona grupta liderliğini devam ettiriyor. La Liga’da ise lider Real Madrid’in sadece 1 puan gerisindeler. Bu hafta sonu ise El Clasico’da Real Madrid ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Barcelona’da Lewandowski iyileşti. Jules Kounde, Raphinha ve Sergi Roberto ise sakat olan isimler. 

Real Madrid Puan Kaybetti

Real Madrid La Liga’da bu sezon 2. Kez puan kaybı yaşadı. Geçtiğimiz hafta sonu konuk oldukları Sevilla deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. La Liga’da 25 puanı bulunan Real Madrid lider konumda ama 2. Sıradaki Girona ile eşit puana sahipler. Carlo Ancelotti’nin öğrencileri bu sezon 2 kez puan kaybı yaşadı ve bu 2 puan kaybını da dış sahada aldılar. Atletico Madrid’e 3-0 kaybeden Real Madrid, Sevilla deplasmanında ise 1-1 berabere kaldı. Bu hafta sonu ise El Clasico’da Barcelona’ya konuk olacaklar. Real Madrid’i zor bir derbi bekliyor. Maç öncesinde Real Madrid’de Eder Militao, Thiabaut Courtois ve Arda Güler’in sakatlıkları devam ediyor. 

Barcelona – Real Madrid Maç Bilgileri

Barcelona – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.15’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Maç öncesinde Barcelona’da Lewandowski iyileşti. Jules Kounde, Raphinha ve Sergi Roberto ise sakat olan isimler. Real Madrid’de Eder Militao, Thiabaut Courtois ve Arda Güler’in sakatlıkları devam ediyor. 

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Jules Kounde, Alejandro Balde, Oriol Romeu, İlkay Gündoğan, Gavi, Ferran Torres, Joao Felix, Robert Lewandwoski

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, David Alaba, Fran Garcia, Federico Valverde, Aurelin Tchouameni, Toni Kroos, Jude Bellingham, Carlos Vinicius, Joselu

İddaa Tahmini

Barcelona geçen hafta tek golle kazanarak moral buldu. İç sahada konuk ettikleri Athletic Bilbao’yu 1-0 mağlup ettiler. 3. Sıradaki yerini koruyan Barcelona bu hafta lider Real Madrid’i konuk edecek. Real Madrid ise Sevilla deplasmanında puan kaybı yaşadı. Rakibi ile 1-1 berabere kaldılar. 3 maçlık galibiyet serileri de sona erdi. Barcelona maçın favorisi ama lider Real Madrid Bellingham ile hücumda müthiş üretkenlik yakaladı. El Clasico’da gollü bir maç beklentim var. 90 dakika sonunda her iki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.50

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid El Clasico’da gülen taraf oldu. Bellingham’ın golleriyle Barcelona’yı deplasmanda 2-1 mağlup ettiler.