İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Getafe Bahis Tahmini 28.10.2023

İspanya La Liga’da alt sıralarda yer alan Mallorca evinde, Getafe karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 19.30’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Mallorca ile Getafe takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını inceleyecek olursak Mallorca galibiyetine 2.30, beraberlik tercihine 3.05, Getafe galibiyetine ise 3.55 verildiğini görüyoruz.

Mallorca 5 Maçtır Kazanamıyor 

Mallorca La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu yine puan kaybı yaşadı. Anoeta’da konuk oldukları Real Sociedad’a 1-0 kaybettiler. Üst üste puan kayıpları yaşayan Javier Aguirre’nin ekibinde galibiyet hasreti 5 maça çıktı. La Liga’da son 5 maçında da galibiyet alamayan Mallorca düşme hattına yaklaşmaya başladı. Düşme hattında yer alan Celta Vigo’nun sadece 2 puan üzerindeler. Bu hafta sonu ise iç sahada konuk edecekleri Getafe karşısında mutlak 3 puan istiyorlar. Maç öncesinde Mallorca’da Antonio Raillo ve Sergi Darder sakat olan isimler. 

Getafe’de Puan Kayıpları 

Getafe La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Real Betis ile 1-1 berabere kaldılar. La Liga’da üst üste puan kayıpları yaşayan Jose Bordalas’ın ekibinde galibiyet hasreti 5 maça çıktı. Son 5 maçın 4’ünde berabere kalan Getafe alt sıralara doğru gerilemeye başlamış durumda. Bu hafta sonu ise Mallorca deplasmanına konuk olacaklar. Getafe’yi zor bir maçın beklediğini belirtelim. Karşılaşma öncesinde Getafe’de Enes Ünal ve Domingos Duarte’nin sakatlıkları sürüyor. 

Mallorca – Getafe Maç Bilgileri

Mallorca – Getafe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 19.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Visit Mallorca Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da Antonio Raillo ve Sergi Darder sakat olan isimler. Getafe’de Enes Ünal ve Domingos Duarte’nin sakatlıkları sürüyor. 

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Giovanni Gonzelez, Martin Valjent, Jose Copete, Jaume Costa, Dani Rodriguez, Omar Mascarell, Manu Morlanes, Amath Ndiaye, Vedat Muriqi

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Damian Suarez, Domingos Duarte, Stefan Mitrovic, Gaston Alvarez, Juan Iglesias, Carles Alena, Djene Dokanam, Nemanja Maksimovic, Jaime Mata, Juanmi Latasa

İddaa Tahmini

Her iki takımda La Liga’da son haftalrada çok formuz. Hem Getafe hem de Mallorca üst üste 5 maçtır kazanamıyor. Mallarca geçen haftayı Real Sociedad deplasmanında puansız geçti. Anoeta’da 1-0 kaybettiler. Getafe ise Alfonso Perez’de konuk ettiği Real Betis ile 1-1 berabere kaldı. La Liga’da son 4 maçından da beraberlik ile ayrıldılar. Mallorca’dan artık galibiyet bekleniyor. Bu hafta reaksiyon gösterirler ve haftayı 3 puan ile geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.98

Betelli Oranı: MS 1, Oran 2.30

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede gol sesi çıkmadı. Taraflar sahadan 1’er puan ile ayrıldı.