İddaa Tahminleri ve Analizleri

Sandhausen Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 01.11.2023

Sandhausen evinde Bayer Leverkusen‘i konuk edecek. Almanya DFB Kupası 2. Tur kapsamında 1 Kasım Çarşamba akşamı sahne alacak mücadele, Türkiye saati ile 20:00’de başlıyor. Mücadelenin yayın ekranı Spor SMART 2.

Bets10, Sandhausen galibiyetine 32.45, beraberliğe 9.53, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 1.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.41, 2.5 Alt 3.02 oran kazandırıyor.

Sandhausen Teknik Adam Değişikliğine Gitti

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Sandhausen takımında, sezon içerisinde 2. teknik adam değişikliği yaşandı. 3 Lig’de boy gösteren ve bu hafta Almanya DFB Kupası’nda galibiyet arayacak olan ev sahibi, sezona istediği başlangıcı yapamazken, ligin orta sıralarına demir attı. Son olarak geçtiğimiz hafta Jens Keller ile anlaşan Sandhausen, yeni teknik adamıyla ilk maçından galip çıkmayı başardı. Dortmund II’ye karşı deplasmanda 2-1’lik üstünlük kuran ev sahibi, 13 hafta sonunda 5. galibiyetini aldı. Geri kalan 8 haftayı ise 4 beraberlik, 4 mağlubiyetle noktaladılar. Liderin tam 9 puan gerisinde lig serüvenine devam eden Sandhausen, Almanya Bundesliga’nın namağlup lideri Bayer Leverkusen’e karşı iç sahada sürpriz arayacak.

Bayer Leverkusen Engel Tanımıyor

Almanya Bundesliga’nın namağlup lideri Bayer Leverkusen, tarihinin en iyi sezon başlangıçlarından birine imza atarken, aynı etkiyi UEFA Avrupa Ligi’nde gösterdi. Xabi Alonso yönetiminde harika bir performans sergileyen konuk ekip, ligde 9 haftayı 8 galibiyet, 1 beraberlikle geride bırakırken, Avrupa sahnesinde ise 3’te 3 yaptı. İki kulvarda birden liderlik koltuğuna oturan Bayer Leverkusen, milli ara dönüşünde etkisini sürdürüyor. Milli aranın ardından 3’te 3 yapmayı başaran konuk ekip, bu kez Almanya DFB Kupası’nda galibiyet arayacak. Avrupa Ligi’nde alınan 5-1’lik Karabağ galibiyetiyle lige moralli dönen Bayer Leverkusen, ligde ise iç sahada Freiburg’a karşı 2-1’lik skorla kazandı. Zor bir fikstür geçirmelerine karşın, hem kadro kalitesi hem de ilk haftadan itibaren sergilenen futbolla birlikte, Bayer Leverkusen güven vermeye devam ediyor.

Sandhausen – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Sandhausen – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Spor SMART 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Hardtwald Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sandhausen cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Bayer Leverkusen’de Arthur’un sakatlığı devam ediyor.

Sandhausen’in 11’i Belli mi?

Sandhausen’in muhtemel kadrosu: Nikolai Rehnen, Max Geschwill, Alexander Mühling, Alexander Fuchs, David Otto, Tim Maciejewski, Yassin Benballa, Jonas Weik, Sebastian Stolze, Christoph Ehlich, Rouwen Hennings.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Kossonou Odilon, Fayçal Tapsoba, Alejandro Grimaldo, Jonathan Tah, Jeremie Frimpong, Florian Wirtz, Jonas Hofmann, Granit Xhaka, Exequiel Palacios, Victor Okoh Boniface.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga ve UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna namağlup devam etmeyi başaran Bayer Leverkusen, milli aranın ardından tüm maçlarını kazanarak, güven vermeye devam etti. Sezona harika bir başlangıç yapan Bayer Leverkusen, Sandhausen karşısında kalesini gole kapatarak, deplasmanda kazanmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 2 ve KGYOK, Oran 1.28

Bets10 Oranı: MS 2 ve KGYOK, Oran 1.48

Maç Sonucu: 2-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayer Leverkusen savunmada beklediğimiz etkiyi gösteremedi. Kalesini 2 gole kapatamayan Almanya Bundesliga’nın lideri, 5 golle tur biletini cebine koymayı başardı.