UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Hacken Molde Maç Tahmini 09.11.2023

UEFA Avrupa Ligi sahnesinde 4. hafta heyecanı devam ediyor. H Grubu kapsamında 9 Kasım Perşembe akşamı, Hacken ile Molde karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 23.00’te sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bravida Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Hovarda, Hacken galibiyetine 2.72, beraberliğe 3.95, Molde galibiyetine ise 2.42 oran belirlemiş durumda.

Hacken Adına Son Şanslar

UEFA Avrupa Ligi’nde zor günler geçiren Hacken, İsviçre Allsvenskan Ligi’nde ise şampiyonluk hayallerine veda etti. Allsvenskan Ligi’nde normal sezon sona ererken, sezona son şampiyon olarak giriş yapan Hacken, 29 haftadan 18 galibiyet, 3 beraberlik, 8 mağlubiyetle 57 puan topladı ve liderin 7 puan gerisinde kaldı. Sezonun sona ermesiyle birlikte, Per-Mathias Högmo ve öğrencilerinin rotasını UEFA Avrupa Ligi’ne çevirdiğini söyleyelim. H Grubu’nda ilk 3 haftadan puan çıkarmayı başaramayan ev sahibi, kalesinde gördüğü 10 gole karşılık, rakip filelere sadece 1 gol gönderebildi. Gruptan çıkabilme umutlarını kaybetmek üzere olan Hacken, deplasmanda 5-1’lik mağlubiyetten kurtulamadığı Molde’yi sahasında konuk edecek. Puan almaya ihtiyacı olan ev sahibinin işinin zor olduğunu söyleyelim.

Molde Yarışa Tutundu

Norveç Eliteserien Ligi’nde zor günler geçiren Molde, rotasını UEFA Avrupa Ligi’ne çevirdi. Üst üste 4. mağlubiyetini alarak ligde şampiyonluk şansını tamamen kaybeden konuk ekip, bitime 3 hafta kala 44 puanla 5. sırada yer aldı. Lider ile arasında 20 puan fark bulunan Molde, son haftalarda Avrupa potasına girmek istiyor. UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda ilk 2 hafta mağlubiyetlerden kurtulamayan Erling Moe’nin öğrencileri, ilk galibiyetine Hacken karşısında imza attı. İlk 2 hafta Karabağ ve Bayer Leverkusen engellerine takılan Molde, ilk galibiyetine Hacken karşısında 5-1’lik skorla aldı. Grubun en zayıf halkası olarak görülen rakibine karşı hata yapmayan ve harika bir futbol sergileyen Molde’nin, galibiyetlerine devam etmeye ihtiyacı var. Gruptan çıkmak isteyen konuk ekibin, lider ile arasında 6, 2. sıradaki Karabağ ile arasında ise 3 puan fark var. Bu hafta kazanmaları halinde 3. sıra adına ise dev bir adım atacak ve Konferans Ligi için şans bulacaklar.

Hacken – Molde Maç Bilgileri

Hacken – Molde Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bravida Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hacken cephesinde Valgeir Fridriksson, Filip Trpcevski ve Simon Gustafsson’un sakatlığı bulunuyor. Molde’de ise Jacob Karlström ve Martin Linnes’in sakatlıkları devam ediyor.

Hacken'ın ilk 11’i Belli mi?

Hacken’ın muhtemel kadrosu: Peter Abrahamsson, Even Hovland, Simon Sandberg, Kristoffer Lund Hansen, Samuel Gustafsson, Tomas Totland, Mikkel Jensen, Momodou Lamin Sonko, Ibrahim Sadiq, Benie Adama Traore, Edward Chilufya.

Molde’nin 11’i Belli mi?

Molde’nin muhtemel kadrosu: Oliver Petersen, Anders Hagelskjaer, Magnus Eikrem, Emil Breivik, Eirik Haugan, Kristoffer Haugen, Heggheim Mannsverk, Ola Brynhildsen, Kristian Eriksen, Eric Kitolano, Birk Risa.

İddaa Tahmini

Hacken’e karşı iç sahada çok rahat bir galibiyet alan Molde, Avrupa sahnesinde kazanmaya devam edecektir. Norveç Eliteserien Ligi’nden umutlarını kesen konuk ekip, Hacken engelini bir kez daha 3 puanla geçecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.10

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.42

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Rakibini iç sahada zorlanmadan mağlup etmeyi başaran Molde, aynı etkiyi deplasmanda da gösterdi ve bir kez daha Hacken karşısında sahadan galibiyetle ayrıldı. Kazananları tebrik ederiz.