İddaa Tahminleri ve Analizleri

Magdeburg Fortuna Düsseldorf Maç Tahmini 05.12.2023

Almanya DFB Kupası’nda Son 16 heyecanı yaşanırken, Magdeburg evinde Fortuna Düsseldorf‘u konuk edecek. 5 Aralık Salı akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak.

MDCC Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Magdeburg galibiyetine 2.50, beraberliğe 3.71, Fortuna Düsseldorf galibiyetine ise 2.69 oran belirlemiş durumda.

Magdeburg Toparlanmayı Başardı

Almanya 2. Bundesliga’nın 15. haftasında Kaiserslautern’e karşı iç sahada 4-1’lik galibiyete imza atan Magdeburg, milli ara dönüşü 2’de 2 yaparak, düşme hattından uzak kalmayı başardı. İlk 5 haftanın namağlup takımı, üst üste 8 maçta puan kayıpları yaşarken, arayla birlikte toparlandı. Son 2 haftada 6 golle 6 puan toplamayı başaran ev sahibi, kalesinde ise sadece 1 gole izin verdi. Ligde toparlanmaya başlayan ve düşme potasıyla arasındaki puan farkını 3’e yükselten Magdeburg, Almanya DFB Kupası Son 16 Turu kapsamında Düsseldorf karşısına çıkacak. Kupa serüveninde Holstein Kiel ve Regensburg engellerini geçmeyi başaran ev sahibi, 2. Bundesliga’nın iddialı takımlarından Düsseldorf’u sahasında ağırlayacak.

Fortuna Düsseldorf Galibiyetlerle Döndü

Almanya 2. Bundesliga’da zirve takibine devam eden Fortuna Düsseldorf, Almanya DFB Kupası Son 16 Turu’nda galibiyet arayacak. Milli ara dönüşü 2. Bundesliga sahnesinde üst üste galibiyetlere imza atan konuk ekip, lider ile arasındaki puan farkını 4’e kadar indirmeyi başardı. Schalke 04 ve Nürnberg karşısında 10 golle galip gelen Düsseldorf, kalesinde ise sadece 3 gole izin verdi. 34 golle ligin uzak ara en iyi hücum performansını sergileyen Düsseldorf, ligde beraber mücadele ettiği Magdeburg karşısına çıkıyor. Kupa serüveninde Unterhaching ve Illertisse’ye karşı kazanarak adını Son 16 Turu’na yazdıran konuk ekip, galibiyetlerine tam gaz devam etmek istiyor.

Magdeburg – Fortuna Düsseldorf Maç Bilgileri

Magdeburg – Fortuna Düsseldorf Maçı Hangi Kanalda?

Mücadelenin yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:00’de başlıyor.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele MDCC Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Magdeburg cephesinde Jason Ceka’nın sakatlığı devam ediyor. Düsseldorf cephesinde ise Matthias Zimmermann, Andre Hoffmann ve Marcel Sobottka’nın sakatlıkları bulunuyor.

Magdeburg’un 11’i Belli mi?

Magdeburg’un muhtemel kadrosu: Dominik Reimann, Cristiano Piccini, Herbert Bockhorn, Daniel Heber, Silas Gnaka, Daniel Elfadli, Leon Bell Bell, Xavier Amaechi, Barış Atik, Amara Conde, Luc Castaignos.

Düsseldorf’un ilk 11’i Belli mi?

Düsseldorf’un muhtemel kadrosu: Florian Kastenmeier, Jamil Siebert, Jordy de Wijs, Ao Tanaka, Yannik Engelhardt, Isak Johannesson, Shinta Karl Appelkamp, Nicolas Gavory, Vincent Vermeij, Emmanuel Iyoha, Dennis Jastrzembski.

İddaa Tahmini

Almanya 2. Bundesliga’da üst üste galibiyetlerle zirve takibini bırakmayan ve ligin en iyi hücum performansını sergileyen Düsseldorf, galibiyetlerine DFB Kupası’nda devam edecek ve Magdeburg’a karşı galip gelecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.23

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.69

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, Magdeburg evinde 1 golle mağlup olurken, Fortuna Düsseldorf ise deplasmandan 2 golle galip çıktı. Kazananları tebrik ederiz.