UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Braga Maç Tahmini 12.12.2023

Napoli sahasında Braga‘yı konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu son hafta mücadelesi, 12 Aralık Salı akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlarken, EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Bets10, Napoli galibiyetine 1.51, beraberliğe 4.78, Braga galibiyetine ise 6.26 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından hazırlanan öze oran kampanyasında, Napoli Kazanır seçeneğini tercih ederek, 10.00 oran kazanma şansına sahipsiniz. 1000 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran kazanabilirsiniz.

Napoli Şampiyonlar Ligi’ne Odaklandı

Napoli cephesinde Walter Mazzarri dönemi iyi başlamadı. İtalya Serie A Ligi’nde 33 yıl sonra gelen şampiyonluğun ardından, şampiyon hoca Spalletti görevi bıraktı ve ev sahibi sezona Rudi Garcia önderliğinde hazırlandı. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 12 hafta zirve yarışından uzak kalan ekip, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı ve göreve Walter Mazzarri’yi getirdi. Yeni hocasıyla önce İnter derbisinde 3-0, ardından Juventus derbisinden 1-0’lık mağlubiyetlerle ayrılan Napoli, 15 hafta sonunda liderin 14 puan gerisine düştü. Ligde şampiyonluk şansı günden güne azalan Napoli, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 biletine çok yakın. 5 maçtan 7 puan toplayan ev sahibinin grupta liderlik şansı kalmazken, son maçta 2. sırayı korumak için 1 puan yetiyor. Braga’ya karşı deplasmanda 2-1’lik galibiyete imza atan Napoli, taraftarı önünde bir hata daha yapmak istemiyor.

Braga’de Tek Hedef Galibiyet

Portekiz Premier Ligi’nde 8 haftadır bileği bükülmeyen, son 4 haftanın tamamından ise galip çıkmayı başaran, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Napoli deplasmanın galibiyet parolasıyla çıkıyor. Ligde zirve takibine doludizgin devam eden Braga, Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda ise işini zor soktu. Sadece Union Berlin’den 1 galibiyet, 1 berberlikle 4 puan almayı başaran Arthur Jorge ve öğrencileri, 3. olmayı garantiledi. Son hafta Son 16 bileti için mücadele verecek olan Braga’nın, 3 puan gerisinde kaldığı Napoli karşısında kazanmaktan başka şansı kalmadı. İç sahada rakibine son dakika golüyle mağlup olan konuk ekip, deplasmanda en az 2 farkla galip gelmek zorunda. Tek farklı galibiyet tur bileti için yeterli olmayacak. Son haftalarda iyi bir form grafiği ortaya koyan Braga’da bu hafta galibiyetten başka şans yok.

Napoli – Braga Maç Bilgileri

Napoli – Braga Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli’de ise Mathias Olivera ve Mario Rui’nin sakatlıkları devam ediyor. Braga cephesinde Sikou Niakate kart cezalısı.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Amir Rrahmani, Natan Bernardo de Souza, Leo Oestigaard, Giovanni Di Lorenzo, Stanislav Lobotka, Piotr Zielinski, Michel Cajuste, Jesper Lindstrom, Khvicha Kvaratskhelia, Giovanni Simeone.

Braga’nın 11’i Belli mi?

Braga’nın muhtemel kadrosu: Matheus Lima, Victor Gomez, Serdar Saatçi, Jose Fonte, Adrian Marin, Bruma, Al Musrati, Rodrigo Zalazar Martinez, Vitor Carvalho Vieira, Abel Ruiz, Ricardo Horta.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son haftaya girilirken, Napoli 1 farkla mağlup olması halinde dahi Son 16 biletini alacak. Braga ise Avrupa Ligi biletini cebine koyarken, 2 farkla kazanması halinde Son 16 Turu’na gitme şansı bulacak. Napoli’nin galibiyete ihtiyacı olan Braga karşısında iç saha avantajını iyi değerlendireceğini ve karşılaşmadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.31

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli evinde hata yapmadı. İtalyan devi kazanmak zorunda olduğu karşılaşmada, Braga engelini kayıpsız geçti. Ev sahibi 2 golle Portekiz temsilcisine üstünlük kurmayı başarırken, 90 dakika boyunca kalesinde gole geçit vermedi.