sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 11.12.2023

İddaa fikstüründe 11 Aralık Pazartesi akşamı sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Cagliari – Sassuolo: KGVAR, 1.38 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; S Sport Plus ekranlarından 11 Aralık Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Cagliari ile Sassuolo karşı karşıya gelecek. Lazi deplasmanından eli boş dönen Cagliari, İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftanın tamamında puan kaybederek, küme düşme hattının içerisinde yer almaya devam etti. Claudio Ranieri önderliğinde zor günler geçirmeye devam eden Cagliari, henüz 27. dakikada 10 kişi kaldığı Lazio deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönerken, maç boyunca hücum hattında rakibini tehdit dahi etmeyi başaramadı. Son 3 haftayı 1 puanla geride bırakan Cagliari, 14 haftanın 12’sinde puan kaybetti. Sadece iç sahada Frosinone ve Genoa’ya karşı galip gelebilen ev sahibi, Salernitana’nın ardından ligin en zayıf halkası. Kalesini 14 maçta 26 gole kapatamayan Cagliari, rakip fileleri ise 13 kez havalandırdı. İtalya Serie A Ligi’nin 14. haftasında Roma’yı evinde ağırlayan Sassuolo, karşılaşmaya iyi bir başlangıç yaparken, Matheus’un 25. dakikada kaydettiği golle devre arasına 1-0 önde girdi. İkinci yarının başında Daniel Boloca gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakırken, konuk ekip kalesini bitime 14 dakika kala 2 gole kapatamadı ve karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı. Alt sıralardan kurtulmayı başaramayan Sassuolo, Empoli deplasmanından aldığı 4-3’lük galibiyetin ardından, puan kayıplarına devam etti. 14 haftayı 4 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakan Alessio Dionisi ve öğrencilerinin, düşme hattıyla arasında 4 puan fark bulunuyor. Düşme hattıyla puan farkını açmak isteyen konuk ekip, bu hafta düşme potasındaki Cagliari’ye karşı deplasmanda galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nin alt sırlarından kurtulamayan Cagliari ve Sassuolo, 15. haftada kazanarak rahat bir nefes almak istiyor. Savunma zafiyetleriyle bu sezon bol gollü mücadelelere imza atan iki yakın rakibin, bu haftada karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

Empoli – Lecce: MS 2, 2.58 (iddaa) – 2.95 (Bets10) ; 11 Aralık Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 20:30’da başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Empoli ile Lecce karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı ise S Sport Plus. İtalya Serie A Ligi’nde 14. haftayı 1 puanla kapatan Empoli, düşme hattıyla puan farkını 2’ye çıkarma fırsatını Genoa deplasmanında değerlendiremezken, averaj farkıyla küme düşme hattının üzerinde kalmaya ve tehlikeyi yakından hissetmeye devam etti. 14 haftada sadece 9 gole imza atan ve Serie A Ligi’nin en zayıf hücum performansını sergileyen Empoli, 1-0 geriye düştüğü Genoa deplasmanında rakip kaleye 90 dakika sonunda sadece 1 isabetli şut gönderirken, Matteo Cancellieri’nin golü ev sahibini mağlubiyetten zor kurtardı. İlk 14 haftanın 11’inde puan kaybı yaşayan ve teknik adam hamlesine rağmen alt sıralardan kurtulmayı başaramayan ev sahibi, Aurelio Andreazzoli yönetiminde güven vermemeye devam ediyor. İç sahada konuk ettiği Bologna ile 1-1 berabere kalan Lecce cephesinde, galibiyet hasreti 9 haftaya yükseldi. İtalya Serie A Ligi’nde son 9 haftanın tamamını puan kayıplarıyla geçiren konuk ekip, yeni sezona yaptığı harika başlangıcın arından, düşüşe geçti. İlk 5 hafta 3 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup bir performans ortaya koyan Roberto D’Aversa ve öğrencileri, 6. haftayla birlikte düşüşe geçti. Adım adım alt sıralara  gerileyen konuk ekip, son 3 hafta Milan, Hellas Verona ve Bologna karşısında beraberliklerden kurtulamadı. 3 maçta 5 gole imza atmasın karşın, puan kayıplarına devam eden Lecce cephesinde, galibiyet yolunda en büyük engel savunma hattının ortaya koyduğu kötü performans. Konuk ekibin son 7 haftalık fikstürün 6’sınd skor ürettiğini belirtelim. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 5 haftanın namağlup takımı Lecce, 9 haftadır kazanamıyor. Son 3 haftada üst üste beraberliklerle toparlanma sinyalleri veren Lecce, galibiyet hasretine Empoli deplasmanında son vermeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.56

Bets10 Bahis Oranı: 4.66